Povezane vesti
"Nije me prebolela": Asmin šokirao izjavom o Aneli, tvrdi da ga ona još voli: "Mogu da je imam kad hoću"
Blic 18.09.2025
Bivši suprug Aneli Ahmić, Asmin Durdžić tvrdi da ga bivša nikada nije prebolela i kada bi hteo da bi odmah mogao da bude sa njom. Aneli Ahmić se verila sa Lukom Vujovićem, koji sada deli iste prostorije sa Asminom u Eliti 9. U emisiji "Narod pita"… »
"Mogu da je imam kad hoću" Asmin tvrdi da ga Aneli nije prebolela: "Niko ne može da je odvoji od mene"
Alo 18.09.2025
Ističe da ne planira da bivšu vraća u život iako je siguran u to da ga i dalje voli. Bivši partner Aneli Ahmić, Asmin Durdžić tvrdi da ga bivša nikada nije prebolela i kada bi hteo da bi odmah mogao da bude sa njom. Nakon osme sezone, Ahmićeva se verila… »
"Aneli niko ne može da odvoji od mene" Asmin šokirao čitavu naciju, tvrdi da ga Ahmićeva još voli: Mogu da je imam kad poželim…
Kurir 18.09.2025
Tokom noći u Eliti 9 se održala emisija "Narod pita". Nakon jednog pitanja desio se pravi haos, a u sukobu su bili Asmin i Luka Sve je počelo pitanjem za Saru. - Da li ti se dopada Bora? - glasilo je pitanje. - Mi se poznajemo prekog mog zajedničkog… »
Vesti dana »
Bebi Dol otkrila detalje ugovora: Ušla u Elitu 10 nakon dugogodišnje ilegale: "Brinula sam o roditeljima"
Blic pre 41 minutajoš 34 povezane
(Foto) "Šta god budete radili u Kijevu kad odete odavde..." Putin dočekao Trampove izaslanike, razgovor trajao tri sata, a ovo je bila glavna tema
Blic pre 1 satjoš 23 povezane
Kraj emitovanja emisije 24 minuta sa Zoranom Kesićem na televiziji Nova S
Naslovi.ai pre 3 satajoš 30 povezanih
Prajd šetnja završena u Beogradu: Ponovljeni zahtevi za zakon o istopolnim zajednicama, policija sprečila incident
Newsmax Balkans pre 3 satajoš 37 povezanih
Zelenski se oglasio posle Putinove odluke: "Nećemo udarati na Moskvu do ponedeljka"
Telegraf pre 5 satijoš 27 povezanih