Повезане вести

"Није ме преболела": Асмин шокирао изјавом о Анели, тврди да га она још воли: "Могу да је имам кад хоћу"

"Није ме преболела": Асмин шокирао изјавом о Анели, тврди да га она још воли: "Могу да је имам кад хоћу"

Блиц пре 2 дана
Бивши супруг Анели Ахмић, Асмин Дурџић тврди да га бивша никада није преболела и када би хтео да би одмах могао да буде са њом. Анели Ахмић се верила са Луком Вујовићем, који сада дели исте просторије са Асмином у Елити 9. У… »
"Могу да је имам кад хоћу" Асмин тврди да га Анели није преболела: "Нико не може да је одвоји од мене"

"Могу да је имам кад хоћу" Асмин тврди да га Анели није преболела: "Нико не може да је одвоји од мене"

Ало пре 2 дана
Истиче да не планира да бившу враћа у живот иако је сигуран у то да га и даље воли. Бивши партнер Анели Ахмић, Асмин Дурџић тврди да га бивша никада није преболела и када би хтео да би одмах могао да буде са њом. Након осме… »
"Анели нико не може да одвоји од мене" Асмин шокирао читаву нацију, тврди да га Ахмићева још воли: Могу да је имам кад пожелим…

"Анели нико не може да одвоји од мене" Асмин шокирао читаву нацију, тврди да га Ахмићева још воли: Могу да је имам кад пожелим…

Курир пре 2 дана
Током ноћи у Елити 9 се одржала емисија "Народ пита". Након једног питања десио се прави хаос, а у сукобу су били Асмин и Лука Све је почело питањем за Сару. - Да ли ти се допада Бора? - гласило је питање. - Ми се познајемо… »

Вести дана »