Povezane vesti
"Bila sam užasna, nije mu bilo spasa" Jovana Jeremić u suzama progovorila o pokojnom ocu
Alo 18.09.2025
Otkrila njegove poslednje reči. Jovana Jeremić prošla je kroz težak period od kada je saznala za tešku bolet njenog pokojnog oca. Sada je govorila o svemu kroz šta je tada prolazila, a onda i otkrila šta joj je pred smrt rekao njen otac. - Mama i brat su… »
"Bila sam užasna, nisam to mogla da prihvatim": Jovana Jeremić ogolila dušu o najtežim danima: "Tada niko nije bio pored mene"…
Blic 18.09.2025
Jovana Jeremić prošla je kroz težak period od kada je saznala da njen otac ima najtežu dijagnozu. O svemu kroz šta je prošla sada je Jovana Jeremić otvoreno govorila, a onda i otkrila šta joj je pred smrt rekao njen otac. - Mama i brat su mi saopštili da… »
Vesti dana »
"Jaknu ću da nosim naredna tri dana", Vučić u Nišu: "Samo minut kasnije shvatio sam da su pečenica i pita sa sirom najbolji čajevi" koje smo probali (foto)
Blic pre 47 minutajoš 39 povezanih
Moguća nacionalizacija Naftne industrije Srbije 'pod određenim uslovima', izjavio Lavrov
Slobodna Evropa pre 42 minutajoš 41 povezana
Tinejdžer (15) uz pretnje nožem opljačkao baku (89). Sumnja se da je ušao u kuću žrtve i uzeo novac
Blic pre 27 minutajoš 53 povezane
Nesreća u Hrvatskoj: Troje migranata nastradalo u Savi, više od deset spašeno
BBC News pre 52 minutajoš 33 povezane