Povezane vesti
"Bila sam užasna, nije mu bilo spasa" Jovana Jeremić u suzama progovorila o pokojnom ocu
Alo 18.09.2025
Otkrila njegove poslednje reči. Jovana Jeremić prošla je kroz težak period od kada je saznala za tešku bolet njenog pokojnog oca. Sada je govorila o svemu kroz šta je tada prolazila, a onda i otkrila šta joj je pred smrt rekao njen otac. - Mama i brat su… »
"Bila sam užasna, nisam to mogla da prihvatim": Jovana Jeremić ogolila dušu o najtežim danima: "Tada niko nije bio pored mene"…
Blic 18.09.2025
Jovana Jeremić prošla je kroz težak period od kada je saznala da njen otac ima najtežu dijagnozu. O svemu kroz šta je prošla sada je Jovana Jeremić otvoreno govorila, a onda i otkrila šta joj je pred smrt rekao njen otac. - Mama i brat su mi saopštili da… »
Vesti dana »
Poslanici u Skupštini pitali o ministarki Paunović, širenju rudnika Ziđin, saradnji sa SAD
Beta pre 55 minutajoš 33 povezane
U Srbiji danas sunčano i toplo, od srede stiže intenzivan toplotni talas sa temperaturama do 40 stepeni
Naslovi.ai pre 15 minutajoš 28 povezanih
Godišnje oboli 700, a premine 300 ljudi: Zašto je Srbija u vrhu Evrope po smrtnosti od melanoma?
Danas pre 2 satajoš 6 povezanih
Sredstva za rad, zaostale zarade…: Vučić obećao ispunjenje svih zahteva radnika Apoteka Beograd
Danas pre 55 minutajoš 17 povezanih
Snažan zemljotres pogodio Japan: Izdato upozorenje na cunami, ima povređenih
IndeksOnline pre 1 satjoš 22 povezane