Povezane vesti
"Reketirao me je za 25.000 evra!" Baka Prase u žestokom sukobu sa poznatim crnogorcem: Ako mi se nešto bude desilo znajte da…
Kurir pre 1 dan
Crnogorski jutjuber Luka Bojović, poznatiji kao Luks, ušao je u veliki javni sukob sa nekadašnjim prijateljem Bogdanom Ilićem, poznatijim kao Baka Prase. Kako se drama sve više rasplamsala, Luks se oglasio Jutjub videom u kom je otkrio da ja zabrinut za… »
"Reketirao me je za 25.000 evra!" Baka Prase u žestokom javnom sukobu sa Lukom Bojovićem
Alo pre 1 dan
Ovo su svi detalji! Crnogorski jutjuber Luka Bojović, poznatiji kao Luks, ušao je u veliki javni sukob sa nekadašnjim prijateljem Bogdanom Ilićem, poznatijim kao Baka Prase. Kako se drama sve više rasplamsala, Luks se oglasio Jutjub videom u kom je… »
Luka Bojović i Baka Prase u žestokom sukobu: "Ako me neko prebije na ulici ili zapali auto, jedini krivac..."
Telegraf pre 1 dan
Jutjuber Luka Bojović poznatiji kao Luks ušao je u veliki sukob sa nekadašnjim prijateljem Bogdanom Ilićem poznatijim kao Baka Prase. Naime, njih dvojica, koji su nekada bili veoma bliski su ušli u žestoki rat, a Luks se oglasio na mrežama i otkrio da ja… »
Vesti dana »

Specijalni uslovi za novinare na Vojnoj paradi: „Poslednji trenutak je bio u 15.59“
Vreme pre 44 minutajoš 16 povezanih

Posle svežeg jutra, pretežno sunčano i toplo: U Srbiji danas do 31 stepen
Euronews pre 19 minutajoš 13 povezanih

Velika vojna parada "Snaga jedinstva" u Beogradu – novo naoružanje prvi put pred javnošću, više od 10.000 učesnika
RTS pre 44 minutajoš 9 povezanih

(BLOG) Vojna parada u Beogradu: Očekuje se 10.000 učesnika, studenti poručili "vratićemo vojsku narodu"
N1 Info pre 29 minutajoš 5 povezanih