Povezane vesti
"Reketirao me je za 25.000 evra!" Baka Prase u žestokom sukobu sa poznatim crnogorcem: Ako mi se nešto bude desilo znajte da…
Kurir 18.09.2025
Crnogorski jutjuber Luka Bojović, poznatiji kao Luks, ušao je u veliki javni sukob sa nekadašnjim prijateljem Bogdanom Ilićem, poznatijim kao Baka Prase. Kako se drama sve više rasplamsala, Luks se oglasio Jutjub videom u kom je otkrio da ja zabrinut za… »
"Reketirao me je za 25.000 evra!" Baka Prase u žestokom javnom sukobu sa Lukom Bojovićem
Alo 18.09.2025
Ovo su svi detalji! Crnogorski jutjuber Luka Bojović, poznatiji kao Luks, ušao je u veliki javni sukob sa nekadašnjim prijateljem Bogdanom Ilićem, poznatijim kao Baka Prase. Kako se drama sve više rasplamsala, Luks se oglasio Jutjub videom u kom je… »
Luka Bojović i Baka Prase u žestokom sukobu: "Ako me neko prebije na ulici ili zapali auto, jedini krivac..."
Telegraf 18.09.2025
Jutjuber Luka Bojović poznatiji kao Luks ušao je u veliki sukob sa nekadašnjim prijateljem Bogdanom Ilićem poznatijim kao Baka Prase. Naime, njih dvojica, koji su nekada bili veoma bliski su ušli u žestoki rat, a Luks se oglasio na mrežama i otkrio da ja… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO: Internet u Iranu isključen, Rijad presreo projektile; Državljani Srbije i regiona sinoć evakuisani iz Izraela
Insajder pre 31 minutajoš 58 povezanih
Avion Er Srbije sa 67 putnika s Bliskog istoka sleteo noćas u Beograd
Beta pre 1 satjoš 28 povezanih
Iranski ambasador za RTS: Nije izabran novi ajatolah, sa Amerikancima više nećemo pregovarati
Danas pre 6 minutajoš 20 povezanih
Prvo nafta, pa hrana: Analitičari upozoravaju na domino efekat poskupljenja usled krize u Iranu, ni Srbija neće biti pošteđena
Kurir pre 19 minutajoš 18 povezanih
Posle sunčanog prepodneva - naoblačenje, a uveče i kiša, temperatura do 20 stepeni
N1 Info pre 3 satajoš 15 povezanih