Povezane vesti

''Sedeli smo na klupi, gledao me zaljubljeno, a onda...'' Ovo su najčudnije sitnice zbog kojih su Srbi prekidali veze – nećete…

''Sedeli smo na klupi, gledao me zaljubljeno, a onda...'' Ovo su najčudnije sitnice zbog kojih su Srbi prekidali veze – nećete…

Alo pre 28 dana
Postoje trenuci između dvoje ljudi kada osećanja buknu, ali i oni kada se ugase brže nego što su nastala. Ponekad jedan gest, pogled ili rečenica – naizgled bezazleni – mogu da sruše svu čaroliju i ostave samo neprijatnost koju je nemoguće zaboraviti. O… »
Srbi otkrili najbizarnije situacije zbog kojih su raskidali: "Sedeli smo na klupi, gledao me zaljubljeno, rekao to 'volim te'…

Srbi otkrili najbizarnije situacije zbog kojih su raskidali: "Sedeli smo na klupi, gledao me zaljubljeno, rekao to 'volim te'…

Blic pre 28 dana
Postoje trenuci između dvoje ljudi u kojima osećanja planu, ali isto tako i oni u kojima se ugase brže nego što su nastala. Ponekad jedan gest, pogled ili rečenica, koja naizgled deluje bezazleno, ume da sruše svu čaroliju i ostave samo neprijatnost koja… »

Vesti dana »