Povezane vesti
''Sedeli smo na klupi, gledao me zaljubljeno, a onda...'' Ovo su najčudnije sitnice zbog kojih su Srbi prekidali veze – nećete…
Alo pre 28 dana
Postoje trenuci između dvoje ljudi kada osećanja buknu, ali i oni kada se ugase brže nego što su nastala. Ponekad jedan gest, pogled ili rečenica – naizgled bezazleni – mogu da sruše svu čaroliju i ostave samo neprijatnost koju je nemoguće zaboraviti. O… »
Srbi otkrili najbizarnije situacije zbog kojih su raskidali: "Sedeli smo na klupi, gledao me zaljubljeno, rekao to 'volim te'…
Blic pre 28 dana
Postoje trenuci između dvoje ljudi u kojima osećanja planu, ali isto tako i oni u kojima se ugase brže nego što su nastala. Ponekad jedan gest, pogled ili rečenica, koja naizgled deluje bezazleno, ume da sruše svu čaroliju i ostave samo neprijatnost koja… »
Vesti dana »

Vučić čestitao Orbanu na organizaciji mirovnog sastanka Trampa i Putina
Dnevnik pre 16 minutajoš 76 povezanih

Đoković: Kao da je protutnjao voz, neverovatno je što sam sposoban da igram na visokom nivou
RTS pre 56 minutajoš 61 povezana

Kfor: Potvrđujemo izjave tzv. Kbs da su greškom skrenuli, spremni smo da odgovorimo
Telegraf pre 1 satjoš 27 povezanih

„Studenti iz Srbije zaslužuju nagradu Saharov, jer se bore za evropske vrednosti“: Evroposlanici o užem izboru za čuveno priznanje
Nova pre 2 satajoš 16 povezanih

Danka Nešović odgovorila da li će se kandidovati za direktorku Pete gimnazije
Nova pre 8 satijoš 35 povezanih