Повезане вести
"То је код Душка мртво": Карлеуша рекла да је самохрана мајка, а да Тошић има "балкански синдром"
Мондо пре 22 сата
Певачица Јелена Карлеуша отворено је проговорила о разводу од бившег фудбалера Душка Тошића. На питање да ли то доживљава као лични пораз, Јелена Карлеуша је рекла: "Мислим да је развод пораз, ако причамо о мом другом разводу… »
"Старатељ сам и самохрана мајка" Карлеуша отворено о разводу од Тошића: "Хтела сам да останемо породица..."
Ало пре 23 сата
Карлеуша је истакла да је желела да брак опстане. Певачица Јелена Карлеуша отворено је проговорила о разводу од бившег фудбалера Душка Тошића. На питање да ли развод доживљава као лични пораз, Карлеуша је искрено одговорила… »
"Ја сам старатељ, самохрана мајка" Карлеуша никад искреније о разводу од Тошића: "Хтела сам да то опстане..."
Телеграф пре 24 сата
Певачица Јелена Карлеуша отворено је проговорила о разводу од бившег фудбалера Душка Тошића. На питање да ли то доживљава као лични пораз, Јелена Карлеуша је рекла: - Мислим да је развод пораз, ако причамо о мом другом разводу… »
Вести дана »

Руске авионе пресрео НАТО, Естонија осудила 'дрски' упад у ваздушни простор
BBC News пре 47 минутајош 39 повезаних

Откривамо када сутра у Београду почиње студентски протест и по чему ће се разликовати од претходних
Правда пре 3 сатајош 8 повезаних

Скупштина Београда усвојила ребаланс пословања више јавних предузећа
Еуроневс пре 4 сатијош 46 повезаних