Povezane vesti
"To je kod Duška mrtvo": Karleuša rekla da je samohrana majka, a da Tošić ima "balkanski sindrom"
Mondo pre 25 dana
Pevačica Jelena Karleuša otvoreno je progovorila o razvodu od bivšeg fudbalera Duška Tošića. Na pitanje da li to doživljava kao lični poraz, Jelena Karleuša je rekla: "Mislim da je razvod poraz, ako pričamo o mom drugom razvodu, sa Duškom. Svaki razvod i… »
"Staratelj sam i samohrana majka" Karleuša otvoreno o razvodu od Tošića: "Htela sam da ostanemo porodica..."
Alo pre 25 dana
Karleuša je istakla da je želela da brak opstane. Pevačica Jelena Karleuša otvoreno je progovorila o razvodu od bivšeg fudbalera Duška Tošića. Na pitanje da li razvod doživljava kao lični poraz, Karleuša je iskreno odgovorila: ATA Images – Mislim da je… »
"Ja sam staratelj, samohrana majka" Karleuša nikad iskrenije o razvodu od Tošića: "Htela sam da to opstane..."
Telegraf pre 25 dana
Pevačica Jelena Karleuša otvoreno je progovorila o razvodu od bivšeg fudbalera Duška Tošića. Na pitanje da li to doživljava kao lični poraz, Jelena Karleuša je rekla: - Mislim da je razvod poraz, ako pričamo o mom drugom razvodu, sa Duškom. Svaki razvod… »
Vesti dana »

Osmesi, blicevi, zlatna ogrlica i Tramp u centru pažnje: Sviće li 'istorijska zora" na Bliskom istoku
Radio 021 pre 33 minutajoš 26 povezanih

U Novom Sadu i danas promenljivo oblačno, temperatura do 17 stepeni
Radio 021 pre 1 satjoš 15 povezanih

Bogdanović šokirao javnost Zbog Piksija osam igrača okrenulo leđa reprezentaciji
Dnevnik pre 33 minutajoš 20 povezanih