Povezane vesti

"Možda bi im trebalo oduzeti dozvole": Tramp zapretio medijima, spomenuo i slavnog voditelja: Oni rade za demokrate, a narod…

"Možda bi im trebalo oduzeti dozvole": Tramp zapretio medijima, spomenuo i slavnog voditelja: Oni rade za demokrate, a narod…

Blic pre 26 dana
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da bi dozvole za emitovanje mogle da budu ukinute TV mrežama ako one o njemu izveštavaju uglavnom negativno, preneo je sinoć CNN. "Negde sam pročitao da je 97 odsto TV mreža protiv mene, pa ipak sam lako dobio… »
Tramp nagoveštava ukidanje dozvola TV mrežama koje negativno izveštavaju o njemu

Tramp nagoveštava ukidanje dozvola TV mrežama koje negativno izveštavaju o njemu

RTV pre 26 dana
VAŠINGTON - Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da bi dozvole za emitovanje mogle da budu ukinute TV mrežama ako one o njemu izveštavaju uglavnom negativno, preneo je sinoć CNN. Negde sam pročitao da je 97 odsto TV mreža protiv mene, pa ipak sam… »
Tramp u ratu sa medijima: Najavio oduzimanje dozvola TV stanicama: "97 odsto TV mreža protiv mene, pa ipak sam lako dobio…

Tramp u ratu sa medijima: Najavio oduzimanje dozvola TV stanicama: "97 odsto TV mreža protiv mene, pa ipak sam lako dobio…

Blic pre 27 dana
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da bi dozvole za emitovanje mogle da budu ukinute TV mrežama ako one o njemu izveštavaju uglavnom negativno, preneo je danas CNN. Negde sam pročitao da je 97 odsto TV mreža protiv mene, pa ipak sam lako dobio… »

Vesti dana »