Povezane vesti
Velika opasnost vreba u bliskoj budućnosti Svako treće radno mesto mogla bi da zameni veštačka inteligencija
Alo pre 29 dana
Više od trećine radnih mesta u javnom sektoru širom sveta moglo bi biti ugroženo zbog razvoja veštačke inteligencije, pokazuje danas objavljena studija konsultantske kuće Roland Berger. Analiza, sprovedena na osnovu klasifikacije Međunarodne organizacije… »
Više od trećine poslova u javnom sektoru ugroženo zbog razvoja veštačke inteligencije
Politika pre 29 dana
Približno 7,5 odsto radnih mesta moglo bi da bude potpuno automatizovano, a najugroženiji su službenici u administraciji i u kol centrima. PARIZ - Više od trećine radnih mesta u javnom sektoru širom sveta moglo bi biti ugroženo zbog razvoja veštačke… »
Vesti dana »

Dodik prepušta dužnost svojoj saradnici Ani Trišić Babić: "Obavljaće poslove u smislu ukaza, ja ostajem, ja sam izabrani predsednik ustavom"
Blic pre 1 satjoš 5 povezanih

VJT: Jedan od osumnjičenih priznao ubistvo u Hercegovačkoj ulici, drugi se branio ćutanjem
Danas pre 7 satijoš 1 povezana

„Nisam najbolje, hoću da se izvinim svima“: Novak Đoković je ipak posle predaje bio i optimističan na kraju
Danas pre 8 satijoš 1 povezana