Povezane vesti
Misterija jugoslovenskog pasoša Ovih 11 pravila na poslednjoj strani niko nije smeo da prekrši, evo šta je sve bilo zabranjeno!…
Alo pre 27 dana
Pasoši nisu samo dokumenti za prelazak granica – oni su dokaz identiteta i državljanstva, a istorija pokazuje koliko su se njihova pravila i upotreba tokom vremena menjali. Pasoš nekadašnje Socijalističke Federativne Republike Jugoslavije (SFRJ) bio je… »
Da li znate šta je pisalo na poslednjoj strani pasoša SFRJ? Ovih 11 "zapovesti" nisu smele ni u snu da se prekrše
Kurir pre 27 dana
Na poslednjoj strani današnjeg pasoša Republike Srbije nalaze se dve ključne rečenice koje sažimaju osnovne informacije o njegovoj svrsi i načinu korišćenja. Ovaj dokument ne služi samo za prelazak granica – on je dokaz identiteta i državljanstva dok se… »
Vesti dana »

"Peta radi po zakonu i ja radim po zakonu": Oglasila se direktorka Pete beogradske gimnazije: Evo da li će biti na dužnosti nakon konkursa
Blic pre 3 satajoš 34 povezane

Marija Vasić: Oduzeli su mi slobodu ali ne i 23 generacije učenika Jovine gimnazije
Radio sto plus pre 7 satijoš 9 povezanih

Goci: Oduševljen sam što su studenti iz Srbije ušli u uži izbor za nagradu Saharov
Danas pre 2 satajoš 14 povezanih

Miholjsko leto ne napušta Srbiju, poznat datum pljuskova: Prognoza Marka Čubrila do kraja oktobra
Mondo pre 1 satjoš 33 povezane