Povezane vesti

"Jedna dojka mi je drastično manja od druge..." Pevačica otkrila istinu o ugradnji silikona, a on joj je sve iskeširao: Doktor…

"Jedna dojka mi je drastično manja od druge..." Pevačica otkrila istinu o ugradnji silikona, a on joj je sve iskeširao: Doktor…

Kurir pre 25 dana
Mlada pevačica i influenserka Ruža Rupić pre godinu dana podvrgla se operaciji povećanja grudi, a novim silikonima počastio je upravo njen dečko Marko s kojim već više od dve godine uživa u ljubavi. Ruža je sada na svom Jutjub kanalu progovorila o… »
"Jedna dojka mi je bila manja nakon nesreće" Ruža Rupić ispričala sve o uvećanju grudi, a evo šta je njen dečko uradio nakon…

"Jedna dojka mi je bila manja nakon nesreće" Ruža Rupić ispričala sve o uvećanju grudi, a evo šta je njen dečko uradio nakon…

Alo pre 25 dana
Nakon što je smršala ističe da nije imala grudi uopšte. Pevačica i jutjuberka Ruža Rupić otkrila je da je pre godinu dana uradila operaciju uvećanja grudi, a kako kaže, zahvat joj je bio poklon od dečka Marka. Ruža je otkrila svoje iskustvo i objasnila… »

Vesti dana »