Povezane vesti
Evroposlanik: Evropska komisija insistira da sledeći izbori u Srbiji budu fer
Danas pre 4 sati
„Rusi su trenutno majstori dezinformacija. A u Srbiji postoji veoma opasna strategija eskalacije. I mislim da neki ljudi oko vlasti i oko vladajuće većine imaju interes da neguju i guraju eskalaciju, što je veoma opasno, jer eskalacija može dovesti do… »
Poslanik u EP: Evropska komisija insistira - sledeći izbori u Srbiji moraju biti fer
N1 Info pre 5 sati
"Rusi su trenutno majstori dezinformacija. A u Srbiji postoji veoma opasna strategija eskalacije. I mislim da neki ljudi oko vlasti i oko vladajuće većine imaju interes da neguju i guraju eskalaciju, što je veoma opasno, jer eskalacija može dovesti do… »
„Evropska komisija insistira – sledeći izbori u Srbiji moraju biti fer“
Nova pre 4 sati
"Rusi su trenutno majstori dezinformacija. A u Srbiji postoji veoma opasna strategija eskalacije. I mislim da neki ljudi oko vlasti i oko vladajuće većine imaju interes da neguju i guraju eskalaciju, što je veoma opasno, jer eskalacija može dovesti do… »
Vesti dana »

Kobre, spektakularnom akcijom pokazale munjevito dejstvo! Za manje od minut neutralisale neprijatelja
Telegraf pre 55 minutajoš 59 povezanih

uživo RAT U UKRAJINI Ruski napadi širom Ukrajine, Kijev uzvratio udarom na nuklearnu elektranu Zaporožje
Euronews pre 2 satajoš 24 povezane

Sajber napad poremetio rad na nekoliko glavnih evropskih aerodroma
Radio 021 pre 45 minutajoš 18 povezanih

uživo VOJNA PARADA U BEOGRADU Novo naoružanje prvi put pred javnošću, više od 10.000 učesnika (VIDEO)
Euronews pre 10 minutajoš 17 povezanih