Povezane vesti
Orban: Budimpešti nisu potrebni recepti iz Brisela
Vesti online 20.09.2025
Mađarski premijer Viktor Orban izjavio je danas da Budimpešti nisu potrebni recepti iz Brisela, dodajući da je to put sigurnog neuspeha, dok je, kako je istakao, nacionalni put garancija mađarske budućnosti. – Mi imamo sopstvene fantastične planove… »
Orban: Budimpešti nisu potrebni recepti iz Brisela
Euronews 20.09.2025
Mađarski premijer Viktor Orban izjavio je danas da Budimpešti nisu potrebni recepti iz Brisela, dodajući da je to put sigurnog neuspeha, dok je, kako je istakao, nacionalni put garancija mađarske budućnosti. “Mi imamo sopstvene fantastične planove… »
Nećemo biti sluge Brisela! Orban objavio plan: "Mađarska će opet biti velika!"
Alo 20.09.2025
Mađarski premijer Viktor Orban izjavio je danas da Budimpešti nisu potrebni recepti iz Brisela, dodajući da je to put sigurnog neuspeha, dok je, kako je istakao, nacionalni put garancija mađarske budućnosti. “Mi imamo sopstvene fantastične planove… »
Viktor Orban: Budimpešti nisu potrebni recepti iz Brisela
Politika 20.09.2025
Mi ćemo jednostavno učiniti Mađarsku velikom”, poručio je mađarski premijer. BUDIMPEŠTA – Mađarski premijer Viktor Orban izjavio je danas da Budimpešti nisu potrebni recepti iz Brisela, dodajući da je to put sigurnog neuspeha, dok je, kako je istakao… »
Orban udario na brisel: Ne trebaju nam njihovi recepti
Večernje novosti 20.09.2025
MAĐARSKI premijer Viktor Orban izjavio je danas da Budimpešti nisu potrebni recepti iz Brisela, dodajući da je to put sigurnog neuspeha, dok je, kako je istakao, nacionalni put garancija mađarske budućnosti. Foto: Tanjug/AP - Mi imamo sopstvene… »
Vesti dana »
"Studenti u blokadi": Hvala svima - veliki odziv, broje se potpisi!
Pravda pre 24 satajoš 65 povezanih
Novi sukob košarkaša sa navijačima: Kamera snimila obračun Amerikanaca sa ljudima ispred tunela!
Hot sport pre 1 satjoš 46 povezanih
IZBORI NA KIM Kurti proglasio pobedu, Srpska lista tvrdi da je osvojila svih 10 mandata
Euronews pre 24 satajoš 62 povezane
SAOPŠTENJE Zbora građana Pirota: Ako ne danas - kada? Potpiši za našu mladost, za oslobođenu Srbiju
Plus online pre 24 satajoš 56 povezanih