Povezane vesti
Orban: Budimpešti nisu potrebni recepti iz Brisela
Vesti online pre 4 sati
Mađarski premijer Viktor Orban izjavio je danas da Budimpešti nisu potrebni recepti iz Brisela, dodajući da je to put sigurnog neuspeha, dok je, kako je istakao, nacionalni put garancija mađarske budućnosti. – Mi imamo sopstvene fantastične planove… »
Orban: Budimpešti nisu potrebni recepti iz Brisela
Euronews pre 4 sati
Mađarski premijer Viktor Orban izjavio je danas da Budimpešti nisu potrebni recepti iz Brisela, dodajući da je to put sigurnog neuspeha, dok je, kako je istakao, nacionalni put garancija mađarske budućnosti. “Mi imamo sopstvene fantastične planove… »
Nećemo biti sluge Brisela! Orban objavio plan: "Mađarska će opet biti velika!"
Alo pre 4 sati
Mađarski premijer Viktor Orban izjavio je danas da Budimpešti nisu potrebni recepti iz Brisela, dodajući da je to put sigurnog neuspeha, dok je, kako je istakao, nacionalni put garancija mađarske budućnosti. “Mi imamo sopstvene fantastične planove… »
Viktor Orban: Budimpešti nisu potrebni recepti iz Brisela
Politika pre 3 sata
Mi ćemo jednostavno učiniti Mađarsku velikom”, poručio je mađarski premijer. BUDIMPEŠTA – Mađarski premijer Viktor Orban izjavio je danas da Budimpešti nisu potrebni recepti iz Brisela, dodajući da je to put sigurnog neuspeha, dok je, kako je istakao… »
Orban udario na brisel: Ne trebaju nam njihovi recepti
Večernje novosti pre 4 sati
MAĐARSKI premijer Viktor Orban izjavio je danas da Budimpešti nisu potrebni recepti iz Brisela, dodajući da je to put sigurnog neuspeha, dok je, kako je istakao, nacionalni put garancija mađarske budućnosti. Foto: Tanjug/AP - Mi imamo sopstvene… »
Vesti dana »

Mandić i Knežević prisustvovali paradi, opozicija poručuje da je odluka Vojske Crne Gore da učestvuje „sramna“
Danas pre 4 satijoš 1 povezana

Vučić: Više od 47.000 ljudi na paradi, a kod opštine Novi Beograda najviše 237 onih koji su se odazvali pozivu studenata u blokadi
Blic pre 5 satijoš 2 povezane

Zvanično od danas! Nova naknada za radne vize za SAD stupa na snagu: Evo za koga ne važe i koliko će koštati
Blic pre 2 satajoš 1 povezana