Повезане вести

Орбан: Будимпешти нису потребни рецепти из Брисела

Вести онлине пре 25 дана
Мађарски премијер Виктор Орбан изјавио је данас да Будимпешти нису потребни рецепти из Брисела, додајући да је то пут сигурног неуспеха, док је, како је истакао, национални пут гаранција мађарске будућности. – Ми имамо сопствене… »

Еуроневс пре 25 дана
Мађарски премијер Виктор Орбан изјавио је данас да Будимпешти нису потребни рецепти из Брисела, додајући да је то пут сигурног неуспеха, док је, како је истакао, национални пут гаранција мађарске будућности. “Ми имамо сопствене… »
Нећемо бити слуге Брисела! Орбан објавио план: "Мађарска ће опет бити велика!"

Нећемо бити слуге Брисела! Орбан објавио план: "Мађарска ће опет бити велика!"

Ало пре 25 дана
Мађарски премијер Виктор Орбан изјавио је данас да Будимпешти нису потребни рецепти из Брисела, додајући да је то пут сигурног неуспеха, док је, како је истакао, национални пут гаранција мађарске будућности. “Ми имамо сопствене… »
Виктор Орбан: Будимпешти нису потребни рецепти из Брисела

Виктор Орбан: Будимпешти нису потребни рецепти из Брисела

Политика пре 25 дана
Ми ћемо једноставно учинити Мађарску великом”, поручио је мађарски премијер. БУДИМПЕШТА – Мађарски премијер Виктор Орбан изјавио је данас да Будимпешти нису потребни рецепти из Брисела, додајући да је то пут сигурног неуспеха… »
Орбан ударио на брисел: Не требају нам њихови рецепти

Орбан ударио на брисел: Не требају нам њихови рецепти

Вечерње новости пре 25 дана
МАЂАРСКИ премијер Виктор Орбан изјавио је данас да Будимпешти нису потребни рецепти из Брисела, додајући да је то пут сигурног неуспеха, док је, како је истакао, национални пут гаранција мађарске будућности. Фото: Тањуг/АП - Ми… »

Вести дана »