Povezane vesti

"Shvatio sam da sam alkoholičar" Srpski glumac iskreno o borbi sa porokom: Nisam bio dobar muž, ni otac...

"Shvatio sam da sam alkoholičar" Srpski glumac iskreno o borbi sa porokom: Nisam bio dobar muž, ni otac...

Telegraf pre 5 sati
Glumac Saša Joksimović otvoreno je progovorio o teškom periodu u životu kada je upao u zavisnost od alkohola. U razgovoru je priznao kako je ta borba uticala na njegov brak, porodične odnose, ali i karijeru, te kada je shvatio da mora da potraži stručnu… »
"Shvatio sam da sam alkoholičar, nisam bio ni dobar muž, ni otac..." - Srpski glumac o borbi sa porokom, potražio stručnu…

"Shvatio sam da sam alkoholičar, nisam bio ni dobar muž, ni otac..." - Srpski glumac o borbi sa porokom, potražio stručnu…

Blic pre 7 sati
Glumac Saša Joksimović otvoreno je govorio o borbi sa alkoholizmom koju je vodio pre nekoliko godina. Saša je bez govorio o tome kako je upao u zavisnost, kako je to uticalo na njegovu porodicu i karijeru, ali i o trenutku kada je zatražio stručnu pomoć… »
"Sin me je pitao da li ću umreti" Naš glumac o borbi sa porokom: "Posle godinu i sedam meseci..."

"Sin me je pitao da li ću umreti" Naš glumac o borbi sa porokom: "Posle godinu i sedam meseci..."

Alo pre 7 sati
Otkrio je kako je upao u zavisnost. Glumac Saša Joksimović otvoreno je govorio o borbi sa alkoholizmom koju je vodio pre nekoliko godina. Otkrio je kako je upao u zavisnost, kako je to uticalo na njegovu porodicu i karijeru, ali i o trenutku kada je… »

Vesti dana »