Povezane vesti
Poslednje informacije o halidu bešliću Pevač otkrio u kakvom je stanju sada: "Nadam se da će pobediti ovu borbu"
Alo 22.09.2025
Nakon što je otkrio u kakvom je stanju legendarni pevač, Nikola je izrazio posebnu zahvalnost za sve što je uradio za njega. Pevač Nikola Rokvić progovorio je o životu i karijeri, kao i o muzičkom takmičenju "Nikad nije kasno" gde se prvi put našao u… »
"Ja sam uvek za to da se pusti suza" Nikola Rokvić o poslu i kolegama: Pevač otkrio kako se oseća Halid Bešlić
Telegraf 22.09.2025
Pevač Nikola Rokvić progovorio je o životu i karijeri, kao i o muzičkom takmičenju "Nikad nije kasno" gde se prvi put našao u ulozi člana žirija. Nikola je otkrio kako se oseća pred nove izazove, šta misli o formatu emisije i podelio dirljive utiske o… »
Vesti dana »
Tužilaštvo i MUP: U toku potraga za telom Aleksandra Nešovića kod Jarkovačkog jezera
Nova pre 20 minutajoš 65 povezanih
Veliki napad Kijeva dronovima na Moskovsku regiju, četvoro mrtvih
BBC News pre 15 minutajoš 25 povezanih
Željko Joksimović među prvima čestitao Bugarki pobedu: Pevali i "Lane moje", a evo šta Dara misli o njemu
Kurir pre 44 minutajoš 71 povezana
Amerika postavila Iranu 5 uslova "Zaboravite na kompenzaciju i predajte nam vaš uranijum": Ovo je crvena linija Teherana
Blic pre 15 minutajoš 23 povezane