Povezane vesti
Bora Santana u četvrtak izlazi iz Elite zbog Milice Kemez: Za 3 dana je zvaničan kraj, sve je otkrio
Telegraf 22.09.2025
Bora Santana razgovarao je sa takmičarima "Zadruge 9 Elite" i otkrio da se zvanično razvodi od Milice Kemez u četvrtak. - Tošo, novine su razne ovde. Moram da kažem da Bora i Sara Raičević spavaju zajedno, pa mislim da su oni naredni par - rekla je Sara… »
"U četvrtak se zvanično razvodim": Definitivan kraj braka Bore Santane i Milice Kemez: "Napraviću žurku da pokažem da to nije…
Blic 22.09.2025
Bora Santana razgovarao je sa takmičarima "Zadruge 9 Elite" i otkrio da se zvanično razvodi od Milice Kemez u četvrtak. - Tošo, novine su razne ovde. Moram da kažem da Bora i Sara Raičević spavaju zajedno, pa mislim da su oni naredni par - rekla je Sara… »
"U četvrtak se razvodim, pravim žurku" Bora Santana i Milica Kemez uskoro i zvanično slobodni: Videću šta ću dalje sa svojim…
Kurir 22.09.2025
Robot Toša razgovarao je sa učesnicima Elite 9, kako bi saznao šta se dešava ovih dana u Beloj kući. - Tošo, novine su razne ovde. Moram da kažem da Bora Santana i Sara Raičević spavaju zajedno, pa mislim da su oni naredni par - rekla je Sara. - Boro… »
"Razvodim se u četvrtak, napraviću žurku" Bora Santana slavi krah braka, već našao novu devojku
Alo 22.09.2025
Priznaje da bi napravio žurku u čast razvoda. Robot Toša obavio je razgovor sa učesnicima Elite, kako bi saznao šta se dešava ovih dana u Beloj kući. Tošo, novine su razne ovde. Moram da kažem da Bora i Sara Raičević spavaju zajedno, pa mislim da su oni… »
Vesti dana »
Skupština Srbije završila rad, nastavak vanredne sednice sutra u 10 časova
RTV pre 10 minutajoš 93 povezane
BLISKOISTOČNI SUKOB: Netanjahu otputovao u Vašington, Tramp pauzirao napade na Iran
RTV pre 30 minutajoš 41 povezana
'Požari potpuno nepredvidivi, teško ih je kontrolisati', kaže francuski ministar
BBC News pre 20 minutajoš 27 povezanih
(FOTO) Nizak vodostaj Dunava: Jedna od najvećih evropskih reka negde izgleda kao bara, a i kao Sahara
N1 Info pre 7 satijoš 5 povezanih
Petoro planinara iz Bosne i Hercegovine poginulo na Elbrusu, najvišem vrhu Evrope
BBC News pre 5 satijoš 28 povezanih