Povezane vesti
Luka izdao Aneli posle samo nekoliko dana! Evo šta je radio krišom sa Majom, cimeri ga raskrinkali: Aneli će poludeti!
Kurir 22.09.2025
Mina Vrbaški razgovarala je sa Asminom Durdžićem o razgovoru Luke Vujovića i Maje Marinković. - Mislim da Aneli besni jer sam ja ispričala Majin i Lukin razgovor. Smeškali su se - rekla je Mina. - Maja je luda, Maju boli du*e - kazao je Asmin. - Priča sa… »
Luka izdao Aneli nakon samo nekoliko dana Evo šta krišom radi sa Majom, cimeri ga raskrinkali
Alo 22.09.2025
Nisu skidali osmeh sa lica. Mina Vrbaški razgovarala je sa Asminom Durdžićem o razgovoru Luke Vujovića i Maje Marinković. - Mislim da Aneli besni jer sam ja ispričala Majin i Lukin razgovor. Smeškali su se - rekla je Mina. PrintScreen YouTube/Zadruga… »
Vesti dana »
Predsednik Srbije: Velike sile nam nisu pružile podršku, moraćemo da radimo na otpriznavanju Kosova
Newsmax Balkans pre 14 minutajoš 33 povezane
(FOTO) Vučić: Auto-putem od Vrnjačke Banje do Vrbe besplatno do 14. januara, ceo Moravski koridor do septembra 2026.
Newsmax Balkans pre 49 minutajoš 34 povezane
Sneg okovao Hrvatsku, automobili zaglavljeni u smetovima: Sprema se bura i na Jadranu FOTO
B92 pre 14 minutajoš 51 povezana
Još jedna eksplozija u Moskvi: Poginule tri osobe, među njima dva policajca
NIN pre 2 satajoš 35 povezanih
Kragujevčani će na sedam lokacija moći da potpišu zahtev za raspisivanje vanrednih parlamenizbora
Serbian News Media pre 1 satjoš 18 povezanih