Povezane vesti
Luka izdao Aneli posle samo nekoliko dana! Evo šta je radio krišom sa Majom, cimeri ga raskrinkali: Aneli će poludeti!
Kurir 22.09.2025
Mina Vrbaški razgovarala je sa Asminom Durdžićem o razgovoru Luke Vujovića i Maje Marinković. - Mislim da Aneli besni jer sam ja ispričala Majin i Lukin razgovor. Smeškali su se - rekla je Mina. - Maja je luda, Maju boli du*e - kazao je Asmin. - Priča sa… »
Luka izdao Aneli nakon samo nekoliko dana Evo šta krišom radi sa Majom, cimeri ga raskrinkali
Alo 22.09.2025
Nisu skidali osmeh sa lica. Mina Vrbaški razgovarala je sa Asminom Durdžićem o razgovoru Luke Vujovića i Maje Marinković. - Mislim da Aneli besni jer sam ja ispričala Majin i Lukin razgovor. Smeškali su se - rekla je Mina. PrintScreen YouTube/Zadruga… »
Vesti dana »
Macut položio venac na Spomenik neznanom junaku; "Sa ponosom čuvamo sećanje na heroje koji su život dali za otadžbinu"
Euronews pre 17 minutajoš 30 povezanih
Šta je Natalijina ramonda? Cvet koji raste u Srbiji danas nosi cela Evropa na reveru, naziv je dobio po našoj kraljici zbog ovoga
Kurir pre 37 minutajoš 30 povezanih
FSB: Snage Rusije izvele napad na vojne ciljeve Ukrajine zbog pokušaja otmice ruskog lovca
RTV pre 1 satjoš 18 povezanih
Ruski vlasnici NIS-a poslali zahtev OFAK-u za produžetak licence za rad
RTV pre 12 minutajoš 14 povezanih
Vremenska prognoza za utorak, 11. novembar: Umereno oblačno, pre podne sa slabom kišom
Beta pre 12 minutajoš 16 povezanih