Povezane vesti
Luka izdao Aneli posle samo nekoliko dana! Evo šta je radio krišom sa Majom, cimeri ga raskrinkali: Aneli će poludeti!
Kurir 22.09.2025
Mina Vrbaški razgovarala je sa Asminom Durdžićem o razgovoru Luke Vujovića i Maje Marinković. - Mislim da Aneli besni jer sam ja ispričala Majin i Lukin razgovor. Smeškali su se - rekla je Mina. - Maja je luda, Maju boli du*e - kazao je Asmin. - Priča sa… »
Luka izdao Aneli nakon samo nekoliko dana Evo šta krišom radi sa Majom, cimeri ga raskrinkali
Alo 22.09.2025
Nisu skidali osmeh sa lica. Mina Vrbaški razgovarala je sa Asminom Durdžićem o razgovoru Luke Vujovića i Maje Marinković. - Mislim da Aneli besni jer sam ja ispričala Majin i Lukin razgovor. Smeškali su se - rekla je Mina. PrintScreen YouTube/Zadruga… »
Vesti dana »
Poznato koliko će u narednih sedam dana koštati benzin i dizel
Insajder pre 28 minutajoš 21 povezana
Miloš Milosavljević i Anja Ilić nosiće zastavu Srbije na otvaranju ZOI 2026
Serbian News Media pre 1 satjoš 25 povezanih
U Novom Sadu uhapšen jedan od osnivača udruženja građana zbog zloupotrebe položaja
Euronews pre 23 minutajoš 20 povezanih
Više javno tužilaštvo u Beogradu tvrdi da je zaplena pet tona marihuane nastavak istrage koju su oni pokrenuli prošle godine
Insajder pre 1 satjoš 13 povezanih
Oblačno i vetrovito, u Timočkoj Krajini hladnije – moguća kiša, na planinama sneg
Glas Zaječara pre 3 satajoš 21 povezana