Povezane vesti

Atina Ferari otkrila sve o aferi sa Lukasom i šokirala: "Dve godine me je molio za jednu stvar"

Atina Ferari otkrila sve o aferi sa Lukasom i šokirala: "Dve godine me je molio za jednu stvar"

Mondo pre 9 sati
Starleta Atina Ferari detaljno je govorila o odnosu koji ima sa folkerom Acom Lukasom. Kako tvrdi, njih dvoje su u vezi. Atina Ferari je otkrila kako su se upoznali, i ističe da ju je on dve godine molio da se vide. "Što se tiče Ace Lukasa, ja imam… »
"Priznajem, u vezi sam sa Acom Lukasom" Atina Ferari otkrila sve o aferi sa folkerom i šokirala: Dve godine me je molio za…

"Priznajem, u vezi sam sa Acom Lukasom" Atina Ferari otkrila sve o aferi sa folkerom i šokirala: Dve godine me je molio za…

Kurir pre 10 sati
Pevačica Atina Ferari detaljno je govorila o odnosu koji ima sa folkerom Acom Lukasom. Kako tvrdi, njih dvoje su u vezi. Atina Ferari je otkrila kako su se njih dvoje upoznali i ističe da ju je on dve godine molio da se vide. - Što se tiče Ace Lukasa, ja… »
"Aca Lukas je ispunio sva tri moja uslova" Starleta priznala da je u vezi sa folkerom: "Neću da vrdam, žao mi je što je sve…

"Aca Lukas je ispunio sva tri moja uslova" Starleta priznala da je u vezi sa folkerom: "Neću da vrdam, žao mi je što je sve…

Alo pre 11 sati
Atina ferari priznala da je sa Lukasom. Atina Ferari je otkrila kako su se njih dvoje upoznali i ističe da ju je on dve godine molio da se vide. - Što se tiče Ace Lukasa, imam potpuno slobodu da pričam o našem odnosu, on se neće naljutiti. Mi smo mnogo… »

Vesti dana »