Povezane vesti
"Asmin nije loš": Luka provalio da je Milosava zaljubljena u alibabu - poručila: "Ne znam šta ću ako završim sa njim u…
Blic pre 11 minuta
Milosava Pravilović sedela je danas u "Eliti" na krevetu sa Lukom Vujovićem, te su tako progovorili o Asminu Durdžiću, ali i njenim emocijama prema Alibabi. - Nemoj da se zaljubiš... Ti si se zaljubila - rekao je Luka. - Ne bre! Ja koga poštujem i cenim… »
"Za stolom me..." Milosava razotkrila Asmina, evo šta joj radi kada misli da ga kamere ne snimaju!
Alo pre 2 sata
Milosava je otkrila da je primetila kako je Durdžić posmatra za stolom. Luka Vujović i Milosava Pravilović razgovor koji su započeli u spavaćoj sobi o Asminu Durdžiću nastavili su u dvorištu. Milosava je tom prilikom otkrila da je primetila kako je… »
Vesti dana »

Dizni: Šou program ‘Džimi Kimel uživo’ vraća se na program ABC-a od sutra
Radio sto plus pre 16 minutajoš 3 povezane

Upravo na Blic TV (video) "sa tatom nemam pravi odnos" Andreani Čekić usred emisije oči pune suza kada se prisetila susreta roditelja na svojoj svadbi zbog čega je i tada plakala
Blic pre 11 minutajoš 2 povezane

Moskva napadnuta dronovima: Eksplozije zabeležene u brojnim četvrtima, zatvoreno nebo iznad grada
Danas pre 5 satijoš 1 povezana

Metalnom štanglom ga udarao u glavu: Užas u Zemun Polju: Ukrao mu mobilni telefon i novac
Blic pre 5 satijoš 1 povezana