Повезане вести
"Асмин није лош": Лука провалио да је Милосава заљубљена у алибабу - поручила: "Не знам шта ћу ако завршим са њим у…
Блиц 23.09.2025
Милосава Правиловић седела је данас у "Елити" на кревету са Луком Вујовићем, те су тако проговорили о Асмину Дурџићу, али и њеним емоцијама према Алибаби. - Немој да се заљубиш... Ти си се заљубила - рекао је Лука. - Не бре… »
Милосава решила по сваку цену да одведе асмина у кревет! Одлучила се на потез који ће вас шокирати: Обавила радњу прстима…
Курир 23.09.2025
Јован Јовичић одлучио је да тренира Милосаву Правиловић, те ју је овом приликом научио неколико боксерских потеза. - Милосава, морам да Вас тренирам да научите и Ви - рекао је Јован. - Ајде - рекла је Милосава. Детаљније… »
"Послао ми је срце и пољубац, није се за*****ао": Милосава више не крије емоције према Асмину
Телеграф 23.09.2025
Лука Вујовић и Милосава Правиловић сели су у двориште "Елите 9", те су причали о Асмину Дурџићу. Она је јуче изразила симпатије према Дуџићу, а сад је открила низ детаља. - Он је човек седео преко тамо, ја овако. Ја сам видела… »
"Послао ми је срце и пољубац, гледа ме да се постидим" Милосава не крије емоције према Асмину, пада на његову мушкост
Курир 23.09.2025
Лука Вујовић и Милосава Правиловић сели су у двориште "Елите 9", те су причали о Асмину Дурџићу. Она је јуче изразила симпатије према Дуџићу, а сад је открила низ детаља. - Он је човек седео преко тамо, ја овако. Ја сам видела… »
"Послао ми је срце и пољубац, није се: За*****ао" Милосава више не крије емоције према Асмину: "Постидим се, згодан је"…
Блиц 23.09.2025
"За столом ме..." Милосава разоткрила Асмина, ево шта јој ради када мисли да га камере не снимају!
Ало 23.09.2025
Милосава је открила да је приметила како је Дурџић посматра за столом. Лука Вујовић и Милосава Правиловић разговор који су започели у спаваћој соби о Асмину Дурџићу наставили су у дворишту. Милосава је том приликом открила да… »
Вести дана »
Годишњица бруталне ликвидације породице Зец: Одржана комеморација за Михајла, Марију и ћерку Александру
Блиц пре 8 сатијош 1 повезана
Карлос Сајнц: Норис је доказао да и добар момак може да буде шампион Формуле 1
Данас пре 6 сатијош 1 повезана
Данас без струје 6 општина у Београду Ево где ће због радова доћи и до искључења воде, проверите да ли сте на списку
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана