Povezane vesti

"Što je babi milo, to joj se i snilo": Aca Lukas brutalno odgovorio starleti sa Šabačkog vašara, pričala da su u vezi

"Što je babi milo, to joj se i snilo": Aca Lukas brutalno odgovorio starleti sa Šabačkog vašara, pričala da su u vezi

Mondo pre 1 sat
Pre nekoliko dana je u medijima osvanula priča starlete Atine Ferari, koju smo upoznali u rijalitiju Parovi, a koja je nedavno kao pevačica nastupala na tradicionalnom Šabačkom vašaru. Atina je izjavila da je u vezi sa Acom Lukacom, što je on sad… »
"Što je babi milo, to joj se i snilo" Aca Lukas odgovorio Atini Ferari posle tvrdnji da su u vezi: U životu sam bio sa pet…

"Što je babi milo, to joj se i snilo" Aca Lukas odgovorio Atini Ferari posle tvrdnji da su u vezi: U životu sam bio sa pet…

Kurir pre 3 sata
Pevačica Atina Ferari tvrdi da je u vezi sa Acom Lukasom, što je folkrer kategorički demantovao, tvrdeći da je njegova poslednja veza bila sa bivšom ženom Sonjom Vuksanović. - Što je babi milo, to joj se i snilo. Samo što je juče baba spavala ceo dan… »
Aca Lukas progovorio o vezi sa atinom Ferari Pevač je imao jasnu poruku: "Gospođici poručujem..."

Aca Lukas progovorio o vezi sa atinom Ferari Pevač je imao jasnu poruku: "Gospođici poručujem..."

Alo pre 3 sata
Nije krio da je poznaje. Pevačica Atina Ferari tvrdi da je u vezi sa Acom Lukasom, a tim povodom oglasio se i on koji je oštro demantovao njene tvrdnje. - Što je babi milo, to joj se i snilo. Samo što je juče baba spavala ceo dan. San je bio baš… »
"Moja poslednja veza je bila sa mojom bivšom ženom Sonjom": Aca Lukas odgovorio Atini Ferari nakon što je izjavila da su…

"Moja poslednja veza je bila sa mojom bivšom ženom Sonjom": Aca Lukas odgovorio Atini Ferari nakon što je izjavila da su…

Blic pre 4 sati
Pevačica Atina Ferari tvrdi da je u vezi sa Acom Lukasom, a tim povodom smo pozvali folkera kako bismo čuli šta on kaže. Aca Lukas nam se isprva javio vidno besan i nervozan, a potom nam je kratko odgovorio na pitanje da li je istina da je u vezi sa… »

Vesti dana »