Povezane vesti

Pevačica (64) priznala da je bila intimna sa ženom Ispričala sve do detalja: "Nikad nisam bila zaljubljena, ali sam imala…

Pevačica (64) priznala da je bila intimna sa ženom Ispričala sve do detalja: "Nikad nisam bila zaljubljena, ali sam imala…

Alo 23.09.2025
Osim toga, bila je u emotivnim vezama sa poznatim muškarcima. Pevačica Alka Vuica (64) je decenijama na javnoj sceni, a jednom prilikom je priznala i da je bila intimna sa ženama. Njen buran život je često privlačio pažnju javnosti, a pevačica je jednom… »
Pevačica priznala da je bila intimna sa ženom: "Svi mi volimo oba pola, sa drugaricom sam se mazila"

Pevačica priznala da je bila intimna sa ženom: "Svi mi volimo oba pola, sa drugaricom sam se mazila"

Blic 23.09.2025
Pevačica Alka Vuica (64) je decenijama na javnoj sceni, ima brojne hitove, zavela je fatalne muškarce, a jednom prilikom je priznala i da je bila intimna sa ženama. Buran život Alke Vuice je često privlačio pažnju javnosti, a pevačica je jednom prilikom… »
"Bila sam intimna sa ženom" Pevačica progovorila o svom ljubavnom životu i sve iznenadila priznanjem: Svi ljudi su biseksualni…

"Bila sam intimna sa ženom" Pevačica progovorila o svom ljubavnom životu i sve iznenadila priznanjem: Svi ljudi su biseksualni…

Kurir 23.09.2025
Pevačica Alka Vuica (64) decenijama je prisutna na javnoj sceni, a osim muzičkih hitova po kojima je prepoznata, njen privatni život često je izazivao pažnju javnosti. Jedna od najvećih afera vezuje se za fudbalera Igora Štimca, sa kojim je bila u vezi… »

Vesti dana »