Povezane vesti

Pevač iz "Ja imam talenat" ušao u Elitu 9, a zbog njegove životne priče svi u suzama: "Maltretirali su me u hraniteljskoj…

Pevač iz "Ja imam talenat" ušao u Elitu 9, a zbog njegove životne priče svi u suzama: "Maltretirali su me u hraniteljskoj…

Blic pre 5 sati
Dejan Ketić ušao je u rijaliti program "Elita 9", a sve je rasplakao kada je ustao za crnim stolom i izneo svoju životnu priču. Dejan je kao mali živeo u Zvečanskoj, a kasnije je bio u hraniteljskim porodicama. - Ja sam kao klinac ostao bez roditelja i… »
"Išao sam šugav u školu" Učesnik Elite 9 odrastao bez roditelja pa sad rastužio čitavu naciju: Smrdeo sam, izbacili su me iz…

"Išao sam šugav u školu" Učesnik Elite 9 odrastao bez roditelja pa sad rastužio čitavu naciju: Smrdeo sam, izbacili su me iz…

Kurir pre 6 sati
U toku je " Igra istine", a naredno pitanje postavio je Luka Vujović. - Dejane, objasni nam period gde si najviše bio povređen u životu? - pitao je Luka. - Ja sam kao klinac ostao bez roditelja i zaglavio sam u Zvečanskoj. U prvoj hraniteljskoj sam imao… »
"Išao sam prljav, šugav i smrdljiv u školu" Ispovest učesnika Elite kida dušu, hteo da digne ruku na sebe!

"Išao sam prljav, šugav i smrdljiv u školu" Ispovest učesnika Elite kida dušu, hteo da digne ruku na sebe!

Alo pre 6 sati
Emotivna ispovest Dejana Ketića o odrastanju u domu i hraniteljskim porodicama. Učesnik Elite 9, Dejan Stanković, otvorio je dušu pred učesnicima i ispričao svoju tešku životnu priču o odrastanju u domu i hraniteljskoj porodici. - Kao klinac ostao bez… »

Vesti dana »