Povezane vesti
Asmin priznao osećanja prema 31 godinu starijoj cimerki! Šok u Beloj kući: "Jako si lepa, hrabra i goriš"
Alo 23.09.2025
Asmin je siguran u to da se dopada Milosavi. U toku današnje "Igre istine" Milosava Pravilović je progovorila o odnosu sa Asminom Durdžićem sa kojim je bliska od samog početka rijalitija. Iako nije otvoreno priznala osećanja prema 31 godinu mlađem… »
"Da li želiš da budeš moja devojka?" Priznala osećanja Asminu, on joj uzvratio: "Jako si lepa, hrabra, grmiš"
Telegraf 23.09.2025
U toku "Igre istine", Miljana Kulić govorila je o Asminu Durdžiću, kada je Milosavu pitala za mišljenje. - Milosava, kakvo je tvoje mišljenje o Asminu? - pitala je Miksi. - On je okej. Ja sam dobra prijateljica od Aneli. Ja prijatelje ne izdajem pa da… »
Vesti dana »
Dačić povodom hapšenja petoro Srba na Kosmetu: Svi koji su činjenjem doprineli privođenju biće gonjeni i odgovaraće
Dnevnik pre 6 minutajoš 25 povezanih
Stefanović (SSP): Hapšenje Milića predstavlja slom države i brisanje granice sa kriminalom
Radio sto plus pre 16 minutajoš 42 povezane
"Zažaliće" Procurili šok detalji razgovora iz Pekinga: Otkriveno šta je Si Đinping rekao Trampu o Putinu i ruskoj invaziji na Ukrajinu
Blic pre 6 minutajoš 43 povezane
Ministarstvo bezbednosti BiH: Privremeno će biti otvoren novi granični prelaz Gradiška
Serbian News Media pre 1 satjoš 47 povezanih