Povezane vesti
Asmin priznao osećanja prema 31 godinu starijoj cimerki! Šok u Beloj kući: "Jako si lepa, hrabra i goriš"
Alo 23.09.2025
Asmin je siguran u to da se dopada Milosavi. U toku današnje "Igre istine" Milosava Pravilović je progovorila o odnosu sa Asminom Durdžićem sa kojim je bliska od samog početka rijalitija. Iako nije otvoreno priznala osećanja prema 31 godinu mlađem… »
"Da li želiš da budeš moja devojka?" Priznala osećanja Asminu, on joj uzvratio: "Jako si lepa, hrabra, grmiš"
Telegraf 23.09.2025
U toku "Igre istine", Miljana Kulić govorila je o Asminu Durdžiću, kada je Milosavu pitala za mišljenje. - Milosava, kakvo je tvoje mišljenje o Asminu? - pitala je Miksi. - On je okej. Ja sam dobra prijateljica od Aneli. Ja prijatelje ne izdajem pa da… »
Vesti dana »
Moskva kritikuje Zelenskog zbog zahteva da Zapad garantuje bezbednost izbora
Politika pre 2 satajoš 24 povezane
Fajnenšel tajms otkriva koja kompanija je glavni kandidat za kupovinu ruskog udela u NIS-u
Pravda pre 14 minutajoš 15 povezanih
Hoće li se evro i danas prodavati po 120 dinara: Koliki kurs smeju da zaračunavaju menjačnice
Glas Zaječara pre 1 satjoš 7 povezanih
Australija: premijer pozdravio zabranu društvenih mreža za decu mlađu od 16 godina
Politika pre 39 minutajoš 14 povezanih
Lopandić (SRCE): „Vučić neće ispuniti obećanje o otvaranju Klastera 3, Srbija nije na evropskom putu“
Serbian News Media pre 1 satjoš 20 povezanih