Povezane vesti
"Ničija priča iz Elite me nije dirnula" Dušica Jakovljević razotkrila učesnike Elite: "Nadam se da žene koje dolaze...."
Alo 24.09.2025
Voditeljka je istakla da je nijedna priča iz Elite nije posebno dirnula. Voditeljka Elite 9, Dušica Jakovljević, govorila je o brojnim temama, a na samom početku otkrila je da li trenutno ima partnera. - Nemam muškarca pored sebe, ja sam samoj sebi svoj… »
"Mogu da imam bilo kakvo lice, ja ću i dalje da radim": Dušica Jakovljević zapušila usta svima koji komentarišu njen nos, evo…
Blic 23.09.2025
Voditeljka Elite 9, Dušica Jakovljević, za "Blic" je pričala na brojne teme, a na samom početku otkrila je da li ima partnera pored sebe. - Nemam muškarca pored sebe, ja sam samoj sebi svoj muškarac. Shvatila sam da mogu sve, ja sam uvek sve sama radila… »
Vesti dana »
Vučić: Kurti sutra kod Makrona, izneće dva zahteva, molim svetske zvaničnike da se ne igraju s tim
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Jedna osoba teško povređena u saobraćajnoj nesreći na putu Novi Pazar – Raška
Danas pre 52 minutajoš 1 povezana
(VIDEO) Džeko uveo meč u Kardifu u produžetke, Bosna i Hercegovina posle penala u finalu baraža za Mundijal
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Temperatura noćas drastično pada, stiže i sneg! Meteorolog upozorava: Za tri dana pašće kiše kao za čitav mesec
Blic pre 5 satijoš 1 povezana