Povezane vesti
Joksimović radio pesmu Didi j Pevačica mu iskeširala paprenu cifru!
Alo 24.09.2025
Gostovala je u jutarnjem programu koji je vodila Jovana Joksimović. Pre nego što je postao glumac, Saša Joksimović se bavio i muzikom, a predstavljao se pod nazivom Di džej Ksa. Inače rođeni brat Željka Joksimovića, progovorio je o saradnji koju je… »
Poznati glumac Radio pesmu Didi džej Platila ga 2.000 €, a nigde ga nije ni spomenula: Đipala je, umorila se već na trećem…
Kurir 24.09.2025
Glumac Saša Joksimović poznat je po brojnim ulogama na malim ekranima, a malo ko zna da se bavi i muzikom, te da je nedavno radio na albunu Didi Džej. On je sada progovorio o saradnji koju je imao sa pevačicom Dijanom Janković. Naime, Saša je otkrio da… »
Srpski glumac (44) radio pesmu za Didi Janković, ona mu platila 3.000 evra: "Boga mi đipala je, umorila se na trećem minutu"
Blic 24.09.2025
Glumac Saša Joksimović (44) progovorio je o saradnji koju je imao sa pevačicom Dijanom Janković poznatijom kao Didi Džej. Naime, Saša je otkrio da je za nju radio jednu pesmu i da mu je Didi Janković za to platila 3.000 evra. - Ja sam uradio jednu pesmu… »
Vesti dana »
Ovo smo od Bogdana svi dugo čekali! Bogdanović cepao mrežice kao u najboljim danima! Pogledajte kako je razbio Dalas
Kurir pre 5 minutajoš 13 povezanih
Hitna pomoć: Teška nesreća kod Ade Ciganlije, lekari intervenisali 126 puta
Blic pre 35 minutajoš 14 povezanih
Ukrajinska vojska: Kontrolišemo Mirnograd; Moskva: Spremni smo za samit sa SAD
RTS pre 5 minutajoš 2 povezane
Odložene sankcije: Sad produžile Lukoilu licencu za poslovanje do 13. decembra
Kurir pre 1 satjoš 7 povezanih