Povezane vesti

Joksimović radio pesmu Didi j Pevačica mu iskeširala paprenu cifru!

Joksimović radio pesmu Didi j Pevačica mu iskeširala paprenu cifru!

Alo pre 2 sata
Gostovala je u jutarnjem programu koji je vodila Jovana Joksimović. Pre nego što je postao glumac, Saša Joksimović se bavio i muzikom, a predstavljao se pod nazivom Di džej Ksa. Inače rođeni brat Željka Joksimovića, progovorio je o saradnji koju je… »
Poznati glumac Radio pesmu Didi džej Platila ga 2.000 €, a nigde ga nije ni spomenula: Đipala je, umorila se već na trećem…

Poznati glumac Radio pesmu Didi džej Platila ga 2.000 €, a nigde ga nije ni spomenula: Đipala je, umorila se već na trećem…

Kurir pre 3 sata
Glumac Saša Joksimović poznat je po brojnim ulogama na malim ekranima, a malo ko zna da se bavi i muzikom, te da je nedavno radio na albunu Didi Džej. On je sada progovorio o saradnji koju je imao sa pevačicom Dijanom Janković. Naime, Saša je otkrio da… »
Srpski glumac (44) radio pesmu za Didi Janković, ona mu platila 3.000 evra: "Boga mi đipala je, umorila se na trećem minutu"

Srpski glumac (44) radio pesmu za Didi Janković, ona mu platila 3.000 evra: "Boga mi đipala je, umorila se na trećem minutu"

Blic pre 4 sati
Glumac Saša Joksimović (44) progovorio je o saradnji koju je imao sa pevačicom Dijanom Janković poznatijom kao Didi Džej. Naime, Saša je otkrio da je za nju radio jednu pesmu i da mu je Didi Janković za to platila 3.000 evra. - Ja sam uradio jednu pesmu… »

Vesti dana »