Povezane vesti

"Pretio mi je ubistvom": Mina Vrbaški najavila tužbu za Kristijana Golubovića: "Samo ja znam šta je Kristina sve pretrpela..."…

"Pretio mi je ubistvom": Mina Vrbaški najavila tužbu za Kristijana Golubovića: "Samo ja znam šta je Kristina sve pretrpela..."…

Blic pre 6 sati
Mina Vrbaški pre ulaska u "Elitu 9" žestoko je zaratila sa Kristijanom Golubovićem, a sada je progovorila o tom sukobu. Naime, zadrugarka je dobila pitanje vezano za Kristijana i Kristinu Spalević, sa kojim je bila veoma bliska. - Kako bi reagovala kada… »
Poručila advokatu da tuži Kristijana Golubovića! Mina Vrbaški saznala da se pomirio sa Kristinom Spalević, Babejićka podivljala…

Poručila advokatu da tuži Kristijana Golubovića! Mina Vrbaški saznala da se pomirio sa Kristinom Spalević, Babejićka podivljala…

Alo pre 6 sati
Nije mogla da veruje šta sluša! Sinoć u Eliti 9 je zadrugarki Mini Vrbaški postavljeno hipotetičko pitanje koje se tiče pomirenja Kristine Spalević i Kristijana Golubovića. - Kako bi reagovala kada bi znala da su se Kristijan i Kristina pomirili i da si… »

Vesti dana »