Povezane vesti
"Britanske službe krvave do lakata!" Zaharova o vrbovanju špijuna za MI6: "Bi-Bi-Si najzad skinuo masku"
Večernje novosti 25.09.2025
BRITANSKA obaveštajna služba MI-6 koja je pokrenula program za vrbovanje Rusa na darknetu, i korporacija Bi-Bi-Si, koja promoviše taj program, svesno navode ljude da počine teško krivično delo, napisala je Marija Zaharova, portparol Ministarstva spoljnih… »
Zaharova o vrbovanju špijuna za MI6: Bi-Bi-Si najzad skinuo masku, britanske službe krvave do lakata
Sputnik 25.09.2025
Britanska obaveštajna služba MI-6 koja je pokrenula program za vrbovanje Rusa na darknetu, i korporacija Bi-Bi-Si, koja promoviše taj program, svesno navode ljude da počine teško krivično delo, napisala je Marija Zaharova, portparol Ministarstva spoljnih… »
Zaharova: Britanske službe krvave do lakata
Politika 25.09.2025
Britanska obaveštajna služba MI-6 pokrenula program za vrbovanje ruskih građana na darknetu. Britanska obaveštajna služba MI-6, koja je pokrenula program za vrbovanje ruskih građana na darknetu, i korporacija Bi-Bi-Si, koja taj program promoviše, svesno… »
Vesti dana »
Skoro 60 povređenih u iranskom napadu na grad Arad na jugu Izraela, IDF istražuje zašto raketa nije presretnuta
Euronews pre 17 minutajoš 98 povezanih
Amerika razmatra smanjenje napada na Iran, Vučić kaže da Srbija ima dovoljno rezervi nafte i gasa
BBC News pre 3 satajoš 40 povezanih
Preminuo bivši specijalni tužilac i direktor FBI Robert Miler
Serbian News Media pre 1 satjoš 16 povezanih