Povezane vesti
"Britanske službe krvave do lakata!" Zaharova o vrbovanju špijuna za MI6: "Bi-Bi-Si najzad skinuo masku"
Večernje novosti 25.09.2025
BRITANSKA obaveštajna služba MI-6 koja je pokrenula program za vrbovanje Rusa na darknetu, i korporacija Bi-Bi-Si, koja promoviše taj program, svesno navode ljude da počine teško krivično delo, napisala je Marija Zaharova, portparol Ministarstva spoljnih… »
Zaharova o vrbovanju špijuna za MI6: Bi-Bi-Si najzad skinuo masku, britanske službe krvave do lakata
Sputnik 25.09.2025
Britanska obaveštajna služba MI-6 koja je pokrenula program za vrbovanje Rusa na darknetu, i korporacija Bi-Bi-Si, koja promoviše taj program, svesno navode ljude da počine teško krivično delo, napisala je Marija Zaharova, portparol Ministarstva spoljnih… »
Zaharova: Britanske službe krvave do lakata
Politika 25.09.2025
Britanska obaveštajna služba MI-6 pokrenula program za vrbovanje ruskih građana na darknetu. Britanska obaveštajna služba MI-6, koja je pokrenula program za vrbovanje ruskih građana na darknetu, i korporacija Bi-Bi-Si, koja taj program promoviše, svesno… »
Vesti dana »
Bodiroga potpisao za studente: Ovde smo da ih podržimo i da kažemo hvala za sve
N1 Info pre 10 minutajoš 31 povezana
Velike gužve za potpisivanje podrške studentima: Samo u Lapovu preko 150 potpisa za dva sata BLOG (VIDEO)
Glas Šumadije pre 56 minutajoš 55 povezanih
Smrt Brižit Bardo, svetske zvezde koja je veliki deo života posvetila pravima životinja
Beta pre 1 satjoš 48 povezanih
uživo (FOTO/VIDEO) Vanredni parlamentarni izbori na KiM: Do 11 časova glasalo 8,27 odsto birača
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 47 povezanih