Povezane vesti

Podignuta optužnica protiv bivšeg šefa FBI-ja Džejmsa Komija

Podignuta optužnica protiv bivšeg šefa FBI-ja Džejmsa Komija

Nedeljnik pre 5 sati
Ministarstvo pravde SAD podiglo je optužnicu protiv bivšeg direktora FBI-ja, Džejmsa Komija. Komi se tereti za davanje lažnih izjava i ometanje istrage Kongresa u slučaju ruskog uticaja na predsedničke izbore u Americi 2016. Ukoliko bude osuđen, Komi bi… »
Bivši direktor FBI Džejms Komi optužen po dve tačke, jedna je za davanje "lažnih izjava o ruskom mešanju u izbore": "Postoji…

Bivši direktor FBI Džejms Komi optužen po dve tačke, jedna je za davanje "lažnih izjava o ruskom mešanju u izbore": "Postoji…

Blic pre 5 sati
Bivši direktor FBI-ja Džejms Komi optužen je po dve tačke - za davanje lažnih izjava i ometanje pravde, u vezi sa svedočenjem u Senatu 2020. godine o istrazi FBI-ja u vezi sa ruskim mešanjem u izbore 2016. godine. Optužnicu je podigla velika porota u… »
Bivši direktor FBI optužen, preti mu duga robija

Bivši direktor FBI optužen, preti mu duga robija

Politika pre 6 sati
Bivšem direktoru FBI preti zatvorska kazna do pet godina. VAŠINGTON – Bivši direktor Federalnog istražnog biroa (FBI) Džejms Komi zvanično je optužen u Sjedinjenim Američkim Državama, prenosi Si-En-En. Komi, jedan od autora teorije o navodnom mešanju… »
Za šta je sve optužen bivši direktor FBI-a Džejms Komi

Za šta je sve optužen bivši direktor FBI-a Džejms Komi

Nova pre 7 sati
Bivši direktor FBI-a Džejms Komi, jedna od najčešćih meta Donalda Trampa, optužen je u četvrtak po jednoj tački za davanje lažne izjave Kongresu i jednoj tački za opstrukciju kongresne procedure, što predstavlja najnoviji potez u predsednikovoj kampanji… »
Optužen bivši direktor FBI James Comey

Optužen bivši direktor FBI James Comey

Slobodna Evropa pre 7 sati
Bivši direktor američkog Federalnog biroa za istrage (FBI) James Comey optužen je da je davao lažne izjave i za ometanje istrage Kongresa. Ukoliko bude optužen Comey bi se mogao suočiti sa pet godina zatvorske kazne. U video objavi na Instagramu bivši… »
Oštar obračun Trampove administracije sa bivšim direktorom FBI-ja

BBC News pre 8 sati
Džejms Komi tvrdi da je nevin nakon što je optužen da je lagao Kongres 2020. godine dok je svedočio o curenju informacija medijima. Bivši direktor američkog Federalnog istražnog biroa (FBI) Džejms Komi odgovaraće pred sudom po teškim optužbama: da je… »
Podignuta optužnica protiv bivšeg direktora FBI Džejmsa Komija

N1 Info pre 8 sati
Bivši direktor Federalnog istražnog biroa Džejms Komi, koji je dugo bio na meti kritika američkog predsednika Donalda Trampa, optužen je po dve tačke optužnice za ometanje pravde i lažne izjave, saopštilo je sinoć američko Ministarstvo pravde. Komi je… »
Bivšem direktoru FBI Džejmsu Komiju preti do pet godina zatvora

Bivšem direktoru FBI Džejmsu Komiju preti do pet godina zatvora

Sputnik pre 8 sati
Bivši direktor Federalnog istražnog biroa Džejms Komi optužen je za davanje lažnog iskaza i ometanje pravde i suočava se sa kaznom do pet godina zatvora, saopštilo je Ministarstvo pravde. „Ako bude osuđen, Komi se suočava sa do pet godina zatvora… »

Južne vesti pre 8 sati
Getty Images Džejms Komi, bivši direktor FBI, odgovaraće pred sudom da je lagao Kongres i ometao sprovođenje pravde Bivši direktor američkog Federalnog istražnog biroa (FBI) Džejms Komi odgovaraće pred sudom po teškim optužbama: da je lagao Kongres i… »

Novi magazin pre 9 sati
Bivši direktor Federalnog istražnog biroa (FBI) Džejms Komi, koji je dugo bio na meti kritika američkog predsednika Donalda Trampa, optužen je po dve tačke optužnice za ometanje pravde i lažne izjave, saopštilo je sinoć američko Ministarstvo pravde. Komi… »
Tereti se za laganje pred Kongresom: Podignuta optužnica protiv bivšeg direktora FBI

Tereti se za laganje pred Kongresom: Podignuta optužnica protiv bivšeg direktora FBI

Danas pre 8 sati
Bivši direktor Federalnog istražnog biroa (FBI) Džejms Komi, koji je dugo bio na meti kritika američkog predsednika Donalda Trampa, optužen je po dve tačke optužnice za ometanje pravde i lažne izjave, saopštilo je sinoć američko Ministarstvo pravde. Komi… »

Danas pre 8 sati
Bivši direktor američkog Federalnog istražnog biroa (FBI) Džejms Komi odgovaraće pred sudom po teškim optužbama: da je lagao Kongres i ometao sprovođenje pravde. Komi, koji je vodio istragu o mogućim ranijim vezama Rusije i predizbornog štaba Donalda… »

NIN pre 8 sati
Bivši direktor američkog Federalnog istražnog biroa (FBI) Džejms Komi odgovaraće pred sudom po teškim optužbama: da je lagao Kongres i ometao sprovođenje pravde. Komi, koji je vodio istragu o mogućim ranijim vezama Rusije i predizbornog štaba Donalda… »

NIN pre 8 sati
Bivši direktor Federalnog istražnog biroa (FBI) Džejms Komi, koji je dugo bio na meti kritika američkog predsednika Donalda Trampa, optužen je po dve tačke optužnice za ometanje pravde i lažne izjave, saopštilo je američko Ministarstvo pravde. Komi je… »

Radio 021 pre 8 sati
Džejms Komi tvrdi da je nevin nakon što je optužen da je lagao Kongres 2020. godine dok je svedočio o curenju informacija medijima. Getty Images Džejms Komi, bivši direktor FBI, odgovaraće pred sudom da je lagao Kongres i ometao sprovođenje pravde Bivši… »
Tramp slavi? Bivši direktor FBI na optuženičkoj klupi

Tramp slavi? Bivši direktor FBI na optuženičkoj klupi

B92 pre 8 sati
Savezna velika porota u američkoj saveznoj državi Virdžiniji podigla je optužnicu protiv bivšeg direktora FBI Džejmsa Komija po dve tačke optužnice povezane s njegovim svedočenjem pred Kongresom. Komi, koji je dugo bio na meti kritika američkog… »
Bivši direktor FBI Džejms Komi optužen po dve tačke

Bivši direktor FBI Džejms Komi optužen po dve tačke

RTV pre 9 sati
VAŠINGTON - Bivši direktor FBI-ja Džejms Komi optužen je po dve tačke - za davanje lažnih izjava i ometanje pravde, u vezi sa svedočenjem u Senatu 2020. godine o istrazi FBI-ja u vezi sa ruskim mešanjem u izbore 2016. godine. Optužnicu je podigla velika… »
Tramp nastavlja obračun sa protivnicima: Podignuta optužnica protiv bivšeg direktora FBI, tužioci tvrde da je lagao Kongres

Tramp nastavlja obračun sa protivnicima: Podignuta optužnica protiv bivšeg direktora FBI, tužioci tvrde da je lagao Kongres

Nova pre 10 sati
Bivši direktor FBI Džejms Komi optužen je u četvrtak po dve tačke - za davanje lažnog iskaza Kongresu i opstrukciju kongresne procedure. Reč je o najnovijem potezu u kampanji aktuelnog predsednika Donalda Trampa da se obračuna sa svojim političkim… »
Počelo rušenje duboke države, pao bivši direktor FBI: Otkriveno šta je hteo da namesti Trampu

Počelo rušenje duboke države, pao bivši direktor FBI: Otkriveno šta je hteo da namesti Trampu

Večernje novosti pre 9 sati
VELIKA porota u Virdžiniji podigla je optužnicu protiv bivšeg direktora FBI Džejmsa Komija. Foto: Tanjug/AP Photo/Charlie Neibergall To se u američkoj javnosti tumači kao kulminacija višegodišnjeg zahteva predsednika Donalda Trampa za revanš nakon… »
Tramp slavi optužnicu protiv bivšeg direktora FBI - "pravda u Americi"! Komi istraživao ruske veze predsedničke kampanje…

Tramp slavi optužnicu protiv bivšeg direktora FBI - "pravda u Americi"! Komi istraživao ruske veze predsedničke kampanje…

Kurir pre 10 sati
Džejms Komi, bivši direktor američkog Federalnog istražnog biroa (FBI) optužen je za ometanje pravde i davanje lažne izjave Kongresu. Skaj njuz podseća da je Komi otpušten nekoliko meseci nakon početka prvog predsedničkog mandata Donalda Trampa, usred… »
Počelo razvaljivanje duboke države - pao prvi moćnik Ovo je hteo da namesti Trampu!

Počelo razvaljivanje duboke države - pao prvi moćnik Ovo je hteo da namesti Trampu!

Alo pre 10 sati
Velika porota u Virdžiniji podigla je optužnicu protiv bivšeg direktora FBI Džejmsa Komija. To se u američkoj javnosti tumači kao kulminacija višegodišnjeg zahteva predsednika Donalda Trampa za revanš nakon istrage biroa o njegovoj predsedničkoj kampanji… »
"Postoji cena suprotstavljanja Trampu": Bivši direktor FBI Džejms Komi optužen po dve tačke

"Postoji cena suprotstavljanja Trampu": Bivši direktor FBI Džejms Komi optužen po dve tačke

Telegraf pre 11 sati
Bivši direktor FBI-ja Džejms Komi optužen je po dve tačke - za davanje lažnih izjava i ometanje pravde, u vezi sa svedočenjem u Senatu 2020. godine o istrazi FBI-ja u vezi sa ruskim mešanjem u izbore 2016. godine. Optužnicu je podigla velika porota u… »
Podignuta optužnica protiv bivšeg direktora FBI: Tramp nije oprostio Džejmsu Komiju

Podignuta optužnica protiv bivšeg direktora FBI: Tramp nije oprostio Džejmsu Komiju

Telegraf pre 17 sati
Protiv Džejmsa Komija, bivšeg direktora Federalnog istražnog biroa (FBI) podignuta je optužnica! Kako je preneo Fox News, optužnica protiv Komija sadrži dve tačke - jedna za davanje lažnih izjava Kongresu SAD, a druga za ometanje pravde. Prema navodima… »

Vesti dana »