Povezane vesti
"Ubica moje majke me pogledao u oči, a Sestra se onesvestila" Porodica pokojne Dragice oči u oči sa okrivljenim: Rekla je "evo…
Kurir 26.09.2025
Početak suđenja Miodragu M. (66) iz Osipaonice kod Smedereva, kom se sudi za surovo ubistvo Dragice Vasić (53) održano je prošle nedelje u Višem sudu u Smederevu, a sada se za Kurir oglasio Nenad Cvetković, neutešni sin ubijene žene, kada je do detalja… »
"Izgovorila je: "Evo ga", a onda se onesvestila" Potresne scene na suđenju Miodragu koji je golim rukama zadavio bivšu…
Blic 26.09.2025
Početak suđenja Miodragu M. (66) iz Osipaonice kod Smedereva, kom se sudi za surovo ubistvo Dragice Vasić (53) održano je prošle nedelje u Višem sudu u Smederevu, a sada se oglasio Nenad Cvetković, neutešni sin ubijene žene, kada je do detalja opisao… »
"Ubica naše majke sve je priznao" Prošao je u pratnji zatvorskih stražara, pogledao me je i odmah spustio pogled
Alo 26.09.2025
Početak suđenja Miodragu M. (66) iz Osipaonice kod Smedereva, kom se sudi za surovo ubistvo Dragice Vasić (53) održano je prošle nedelje u Višem sudu u Smederevu, a sada se za Kurir oglasio Nenad Cvetković, neutešni sin ubijene žene, kada je do detalja… »
„Prvi susret sa ubicom naše majke bio je strašan, sestra se onesvestila“: Potresni detalji sa suđenja za ubistvo Dragice Vasić…
Nova 26.09.2025
Vesti dana »
Srpski pilot se oglasio: Avion Er Srbije otišao za Egipat po srpske državljane
Dnevnik pre 21 minutajoš 28 povezanih
Poljoprivrednici uklonili traktore između Kragujevca i Gornjeg Milanovca: Upozorili da će se blokade nastaviti ako Vlada ne ponudi konkretna rešenja
Nova pre 26 minutajoš 34 povezane
"Samo što nisam pala u nesvest od straha": Silvia Đogani se oglasila iz Dubaija
Nova pre 1 satjoš 106 povezanih
(Foto) Rat na Bliskom istoku se preliva na Evropu? Evo dokle mogu doseći iranske rakete, nova mapa otkriva koliko zemalja je trenutno obuhvaćeno sukobima
Kurir pre 2 satajoš 29 povezanih
Tramp: Iran je hteo da pregovara, ali prekasno jer su SAD krenule u vojnu akciju
Politika pre 36 minutajoš 83 povezane