Povezane vesti
"Ubica moje majke me pogledao u oči, a Sestra se onesvestila" Porodica pokojne Dragice oči u oči sa okrivljenim: Rekla je "evo…
Kurir 26.09.2025
Početak suđenja Miodragu M. (66) iz Osipaonice kod Smedereva, kom se sudi za surovo ubistvo Dragice Vasić (53) održano je prošle nedelje u Višem sudu u Smederevu, a sada se za Kurir oglasio Nenad Cvetković, neutešni sin ubijene žene, kada je do detalja… »
"Izgovorila je: "Evo ga", a onda se onesvestila" Potresne scene na suđenju Miodragu koji je golim rukama zadavio bivšu…
Blic 26.09.2025
Početak suđenja Miodragu M. (66) iz Osipaonice kod Smedereva, kom se sudi za surovo ubistvo Dragice Vasić (53) održano je prošle nedelje u Višem sudu u Smederevu, a sada se oglasio Nenad Cvetković, neutešni sin ubijene žene, kada je do detalja opisao… »
"Ubica naše majke sve je priznao" Prošao je u pratnji zatvorskih stražara, pogledao me je i odmah spustio pogled
Alo 26.09.2025
Početak suđenja Miodragu M. (66) iz Osipaonice kod Smedereva, kom se sudi za surovo ubistvo Dragice Vasić (53) održano je prošle nedelje u Višem sudu u Smederevu, a sada se za Kurir oglasio Nenad Cvetković, neutešni sin ubijene žene, kada je do detalja… »
„Prvi susret sa ubicom naše majke bio je strašan, sestra se onesvestila“: Potresni detalji sa suđenja za ubistvo Dragice Vasić…
Nova 26.09.2025
Vesti dana »
Vlada naložila: Svi državni organi kad pripremaju zakone moraju da ih usklade sa EU propisima
Radio 021 pre 15 minutajoš 32 povezane
Iran nastavlja rat? Objavljen spisak novih meta! Teheran najavio “paklene sate kakvi neće biti zaboravljeni", napadnuti američki ratni brodovi (foto, video)
Kurir pre 25 minutajoš 50 povezanih
(Radarske slike) Otvorilo se nebo u Srbiji, kiša pada u Beogradu Ovi gradovi su sledeći na udaru: Građani budite na oprezu, najgore tek stiže
Blic pre 3 satajoš 23 povezane
Dr Hristov iz Niša posle glasanja za Lekarsku komisiju: Niko iz komisije niti Cesida nije hteo da nam se obrati iako smo tražili
Nova pre 50 minutajoš 17 povezanih