Povezane vesti
"Ubica moje majke me pogledao u oči, a Sestra se onesvestila" Porodica pokojne Dragice oči u oči sa okrivljenim: Rekla je "evo…
Kurir 26.09.2025
Početak suđenja Miodragu M. (66) iz Osipaonice kod Smedereva, kom se sudi za surovo ubistvo Dragice Vasić (53) održano je prošle nedelje u Višem sudu u Smederevu, a sada se za Kurir oglasio Nenad Cvetković, neutešni sin ubijene žene, kada je do detalja… »
"Izgovorila je: "Evo ga", a onda se onesvestila" Potresne scene na suđenju Miodragu koji je golim rukama zadavio bivšu…
Blic 26.09.2025
Početak suđenja Miodragu M. (66) iz Osipaonice kod Smedereva, kom se sudi za surovo ubistvo Dragice Vasić (53) održano je prošle nedelje u Višem sudu u Smederevu, a sada se oglasio Nenad Cvetković, neutešni sin ubijene žene, kada je do detalja opisao… »
"Ubica naše majke sve je priznao" Prošao je u pratnji zatvorskih stražara, pogledao me je i odmah spustio pogled
Alo 26.09.2025
Početak suđenja Miodragu M. (66) iz Osipaonice kod Smedereva, kom se sudi za surovo ubistvo Dragice Vasić (53) održano je prošle nedelje u Višem sudu u Smederevu, a sada se za Kurir oglasio Nenad Cvetković, neutešni sin ubijene žene, kada je do detalja… »
„Prvi susret sa ubicom naše majke bio je strašan, sestra se onesvestila“: Potresni detalji sa suđenja za ubistvo Dragice Vasić…
Nova 26.09.2025
Vesti dana »
Hitno se oglasio RHMZ! U ove delove Srbije popodne stiže nevreme: Zna se tačan dan kada stiže pravi obrt
Blic pre 1 satjoš 27 povezanih
Kraj emitovanja emisije 24 minuta sa Zoranom Kesićem na televiziji Nova S
Naslovi.ai pre 7 minutajoš 15 povezanih
Trampovi izaslanici Vitkof i Kušner stigli u Rusiju! Posle Moskve prvi put idu i u Kijev noseći predlog za okončanje rata! Evo ko ih je dočekao na aerodromu
Kurir pre 27 minutajoš 44 povezane
Prajd 2026: 'Ima mesta za sve nas' - borba koja traje četvrt veka
BBC News pre 4 satijoš 19 povezanih