Povezane vesti
"Ubica moje majke me pogledao u oči, a Sestra se onesvestila" Porodica pokojne Dragice oči u oči sa okrivljenim: Rekla je "evo…
Kurir pre 21 dana
Početak suđenja Miodragu M. (66) iz Osipaonice kod Smedereva, kom se sudi za surovo ubistvo Dragice Vasić (53) održano je prošle nedelje u Višem sudu u Smederevu, a sada se za Kurir oglasio Nenad Cvetković, neutešni sin ubijene žene, kada je do detalja… »
"Izgovorila je: "Evo ga", a onda se onesvestila" Potresne scene na suđenju Miodragu koji je golim rukama zadavio bivšu…
Blic pre 21 dana
Početak suđenja Miodragu M. (66) iz Osipaonice kod Smedereva, kom se sudi za surovo ubistvo Dragice Vasić (53) održano je prošle nedelje u Višem sudu u Smederevu, a sada se oglasio Nenad Cvetković, neutešni sin ubijene žene, kada je do detalja opisao… »
"Ubica naše majke sve je priznao" Prošao je u pratnji zatvorskih stražara, pogledao me je i odmah spustio pogled
Alo pre 21 dana
Početak suđenja Miodragu M. (66) iz Osipaonice kod Smedereva, kom se sudi za surovo ubistvo Dragice Vasić (53) održano je prošle nedelje u Višem sudu u Smederevu, a sada se za Kurir oglasio Nenad Cvetković, neutešni sin ubijene žene, kada je do detalja… »
„Prvi susret sa ubicom naše majke bio je strašan, sestra se onesvestila“: Potresni detalji sa suđenja za ubistvo Dragice Vasić…
Nova pre 21 dana
Vesti dana »

Stanje povređenih u nesreći kod Sremske Mitrovice: Osam na intenzivnoj nezi
Radio 021 pre 49 minutajoš 18 povezanih

Uglavnom oblačno, posle podne razvedravanje, temperature do 17 stepeni
RTV pre 1 satjoš 15 povezanih

Mila Pajić: Sudstvo u Srbiji služi da presudi protivnicima režima
N1 Info pre 18 minutajoš 1 povezana