Повезане вести
"Никад га нисам чула да тако плаче": Бора Сантана јее требло данас да се разведе, а Мина Врбашки открила детаље живота са…
Блиц пре 27 дана
Бора Сантана требало је данас да се разведе од Милице Кемез међутим, рочиште је одложено за следећу недељу из оправданих разлога. Мина Врбашки је устала је данас у Елити и испричала детаље брака Милице и Боре. - Ја када сам… »
"Нисам га никада чула да тако плаче" Бора се данас развео од Милице, Мина Врбашки шта се дешавало, живела у њиховој кући…
Курир пре 27 дана
Ријалити учесник Бора Сантана званично се развео од Милице Кемез. Он се након бракоразводне парнице одмах вратио у Белу кућу, где је пред цимерима говорио о свему са сузама у очима. Након његовог излагања, Мина Врбашки је… »
"Живела сам с њима, Њихове свађе су..." Мина Врбашки раскринкала Милицу Кемез и Бору Сантану, открила чему је све…
Ало пре 27 дана
Врбашки први пут проговорила о разводу Боре и Милице Кемез. Водитељ Милан Милошевић дао је реч Мини Врбашки како би прокоментарисала развод Милице Кемез и Боре Сантане. – Када сам кренула да радим на РЕД телевизији, њих двоје… »
Вести дана »

Вучић: Избори највероватније 2026. да бисмо изашли у сусрет онима који другачије мисле, блокадерима и опозицији
Данас пре 26 минутајош 1 повезана

Вучић поново о Ћациленду: У наредним данима ћемо видети да ли је терориста или убица у покушају
Данас пре 2 сатајош 1 повезана

"Губе У борби против Србије": Вучић: Резолуција ЕП усвојена са мање гласова него пре
Блиц пре 51 минутајош 1 повезана