Povezane vesti
"Nikad ga nisam čula da tako plače": Bora Santana jee treblo danas da se razvede, a Mina Vrbaški otkrila detalje života sa…
Blic pre 27 dana
Bora Santana trebalo je danas da se razvede od Milice Kemez međutim, ročište je odloženo za sledeću nedelju iz opravdanih razloga. Mina Vrbaški je ustala je danas u Eliti i ispričala detalje braka Milice i Bore. - Ja kada sam krenula da radim na RED… »
"Nisam ga nikada čula da tako plače" Bora se danas razveo od Milice, Mina Vrbaški šta se dešavalo, živela u njihovoj kući…
Kurir pre 27 dana
Rijaliti učesnik Bora Santana zvanično se razveo od Milice Kemez. On se nakon brakorazvodne parnice odmah vratio u Belu kuću, gde je pred cimerima govorio o svemu sa suzama u očima. Nakon njegovog izlaganja, Mina Vrbaški je ustala i ispričala detalje… »
"Živela sam s njima, Njihove svađe su..." Mina Vrbaški raskrinkala Milicu Kemez i Boru Santanu, otkrila čemu je sve…
Alo pre 27 dana
Vrbaški prvi put progovorila o razvodu Bore i Milice Kemez. Voditelj Milan Milošević dao je reč Mini Vrbaški kako bi prokomentarisala razvod Milice Kemez i Bore Santane. – Kada sam krenula da radim na RED televiziji, njih dvoje su mi ponudili da pređem… »
Vesti dana »
Radimo na zaobilaženju sankcija SAD-a ruskim naftnim kompanijama, rekao Orban
Slobodna Evropa pre 28 minutajoš 36 povezanih
Evropska unija i Srbija prelaze na zimsko računanje vremena 26. oktobra 2025
Naslovi.ai pre 1 satjoš 19 povezanih
Vremenska prognoza za petak, 24. oktobar: Promenljivo i svežije vreme
Novi magazin pre 1 satjoš 22 povezane