Povezane vesti

Takmičenje u brzom pripremanju domaćeg ajvara u akciji „Izađi mi na teglu“ održano u Leskovcu DVE EKIPE IZ SRPSKE PRESTONICE…

Takmičenje u brzom pripremanju domaćeg ajvara u akciji „Izađi mi na teglu“ održano u Leskovcu DVE EKIPE IZ SRPSKE PRESTONICE…

ROMinfomedia pre 4 dana
Leskovac 26.09.2025.god.– Tokom dana u petak 26-og septembra tekuće godine u dvrištu Etno kompleksa „Šop Đokić“ u užem centru Leskovca održano je zanimljivo takmičenje u brzom pripremanju domaćeg ajvara. Desetak ekipa iz Leskovca, Lebana, Medveđe i Vučja… »
Takmičenje u brzom pripremanju domaćeg ajvara u akciji „Izađi mi na teglu“ održano u Leskovcu

Takmičenje u brzom pripremanju domaćeg ajvara u akciji „Izađi mi na teglu“ održano u Leskovcu

ROMinfomedia pre 4 dana
Leskovac 26.09.2025.god.– Tokom dana u petak 26-og septembra tekuće godine u dvrištu Etno kompleksa „Šop Đokić“ u užem centru Leskovca održano je zanimljivo takmičenje u brzom pripremanju domaćeg ajvara. Desetak ekipa iz Leskovca, Lebana, Medveđe i Vučja… »
Ajvar majstori iz Medveđe, Leskovca i Lebana idu u Beograd

Ajvar majstori iz Medveđe, Leskovca i Lebana idu u Beograd

Jugmedia pre 4 dana
U okviru manifestacije koja je održana u dvorištu Šop-Đokićeve kuće u Leskovcu, održano je takmičenje u pripremi ajvara. Najbolji ajvar odabrao je tročlani žiri koji je pratio tehnološki i proizvodni proces u toku celodnevne pripreme ajvara. Nagrađeni… »
U Leskovcu se takmičarski pravio ajvar

U Leskovcu se takmičarski pravio ajvar

Jug press pre 4 dana
LESKOVAC Turistička organizacija grada Leskovca je i ove godine bila lokalni partner i suorganizator u realizaciji projekta “Izađi mi na teglu”. Organizator manifestacije je asocijacija “Bašta mašta”, a cilj je promocija ajvara kao jednog od srpskih… »

Vesti dana »