Povezane vesti
Takmičenje u brzom pripremanju domaćeg ajvara u akciji „Izađi mi na teglu“ održano u Leskovcu DVE EKIPE IZ SRPSKE PRESTONICE…
ROMinfomedia pre 24 dana
Leskovac 26.09.2025.god.– Tokom dana u petak 26-og septembra tekuće godine u dvrištu Etno kompleksa „Šop Đokić“ u užem centru Leskovca održano je zanimljivo takmičenje u brzom pripremanju domaćeg ajvara. Desetak ekipa iz Leskovca, Lebana, Medveđe i Vučja… »
Takmičenje u brzom pripremanju domaćeg ajvara u akciji „Izađi mi na teglu“ održano u Leskovcu
ROMinfomedia pre 24 dana
Leskovac 26.09.2025.god.– Tokom dana u petak 26-og septembra tekuće godine u dvrištu Etno kompleksa „Šop Đokić“ u užem centru Leskovca održano je zanimljivo takmičenje u brzom pripremanju domaćeg ajvara. Desetak ekipa iz Leskovca, Lebana, Medveđe i Vučja… »
Ajvar majstori iz Medveđe, Leskovca i Lebana idu u Beograd
Jugmedia pre 24 dana
U okviru manifestacije koja je održana u dvorištu Šop-Đokićeve kuće u Leskovcu, održano je takmičenje u pripremi ajvara. Najbolji ajvar odabrao je tročlani žiri koji je pratio tehnološki i proizvodni proces u toku celodnevne pripreme ajvara. Nagrađeni… »
U Leskovcu se takmičarski pravio ajvar
Jug press pre 24 dana
LESKOVAC Turistička organizacija grada Leskovca je i ove godine bila lokalni partner i suorganizator u realizaciji projekta “Izađi mi na teglu”. Organizator manifestacije je asocijacija “Bašta mašta”, a cilj je promocija ajvara kao jednog od srpskih… »
Vesti dana »

Teška krađa u Vranju: Osumnjičen da je ukrao električni bicikl, alat i sportsku opremu, određen mu pritvor
Kurir pre 59 minutajoš 28 povezanih

Muk, tuga i nakon 84 godine: Najtužniji čas danas je održan u Šumaricama u znak sećanja na nastradale đake, radnike, očeve i majke - godišnjica surovog nemačkog zločina na srpskim narodom (FOTO)(VIDEO)
RINA pre 23 minutajoš 36 povezanih

Hrist i montekristo dižu moral: Kako će bivši francuski predsednik Nikola Sarkozi, koji je otišao na odsluženje kazne, prekraćivati vreme
Večernje novosti pre 48 minutajoš 41 povezana

U dve zemlje NATO-a odjeknule eksplozije na rafinerijama nafte /video/
Sputnik pre 3 minutajoš 34 povezane