Povezane vesti

"Žena mi krade donji veš": Saša Kovačević sa partnerkom na koncertu Lexington benda izneo škakljive detalje

"Žena mi krade donji veš": Saša Kovačević sa partnerkom na koncertu Lexington benda izneo škakljive detalje

Mondo pre 6 dana
Lexington bend večeras ima svoj drugi veliki koncert u Sava centru, a poznate ličnosti sjatile su se kako bi podržale svoje kolege. Među prvima na koncert Lexington benda došao je Saša Kovačević sa partnerkom Zoranom, koja je drastično promenila frizuru… »
Žena mi uzima donji veš: Saša Kovačević jedan od gostiju na koncertu "Leksington" benda i progovorio na mnoge teme (foto)

Žena mi uzima donji veš: Saša Kovačević jedan od gostiju na koncertu "Leksington" benda i progovorio na mnoge teme (foto)

Večernje novosti pre 6 dana
"LEKSINGTON" bend večeras ima svoj drugi veliki koncert u Sava centru, a poznate ličnosti sjatile su se kako bi podržale svoje kolege. Foto: Novosti Među prvima na koncert "Leksington" benda došao je Saša Kovačević sa partnerkom Zoranom. Foto: Novosti… »
Na ivici suza! Devojčica prišla bini, Bojan iz Lexington benda ostao zatečen zbog njenog iznenađenja (video)

Na ivici suza! Devojčica prišla bini, Bojan iz Lexington benda ostao zatečen zbog njenog iznenađenja (video)

Alo pre 6 dana
Emotivno! Lexington bend večeras ima svoj drugi koncert u Sava centru, a poznate ličnosti sjatile su se kako bi podržale svoje kolege. Alo Međutim, ono što je mnoge raznežilo u Sava centru jeste gest jedne obožavateljke. Devojčica je prišla bini i Bojanu… »
''Žena mi krade veš svaki dan'' Saša Kovačević o verenici nikad iskrenije, opleo po Evroviziji: ''Ne volim šta se tamo…

''Žena mi krade veš svaki dan'' Saša Kovačević o verenici nikad iskrenije, opleo po Evroviziji: ''Ne volim šta se tamo…

Alo pre 6 dana
Ništa od muzičkog takmičenja. Uoči spektakularnog koncerta Lexington benda, muzička zvezda Saša Kovačević iznenadio je prisutne pojavivši se među publikom, ali i svojim iskrenim izjavama za medije. Alo Saša je otkrio kako gleda na potencijalni nastup na… »

Vesti dana »