Povezane vesti
"Žena mi krade donji veš": Saša Kovačević sa partnerkom na koncertu Lexington benda izneo škakljive detalje
Mondo pre 28 dana
Lexington bend večeras ima svoj drugi veliki koncert u Sava centru, a poznate ličnosti sjatile su se kako bi podržale svoje kolege. Među prvima na koncert Lexington benda došao je Saša Kovačević sa partnerkom Zoranom, koja je drastično promenila frizuru… »
Žena mi uzima donji veš: Saša Kovačević jedan od gostiju na koncertu "Leksington" benda i progovorio na mnoge teme (foto)
Večernje novosti pre 28 dana
"LEKSINGTON" bend večeras ima svoj drugi veliki koncert u Sava centru, a poznate ličnosti sjatile su se kako bi podržale svoje kolege. Foto: Novosti Među prvima na koncert "Leksington" benda došao je Saša Kovačević sa partnerkom Zoranom. Foto: Novosti… »
Na ivici suza! Devojčica prišla bini, Bojan iz Lexington benda ostao zatečen zbog njenog iznenađenja (video)
Alo pre 28 dana
Emotivno! Lexington bend večeras ima svoj drugi koncert u Sava centru, a poznate ličnosti sjatile su se kako bi podržale svoje kolege. Alo Međutim, ono što je mnoge raznežilo u Sava centru jeste gest jedne obožavateljke. Devojčica je prišla bini i Bojanu… »
''Žena mi krade veš svaki dan'' Saša Kovačević o verenici nikad iskrenije, opleo po Evroviziji: ''Ne volim šta se tamo…
Alo pre 28 dana
Ništa od muzičkog takmičenja. Uoči spektakularnog koncerta Lexington benda, muzička zvezda Saša Kovačević iznenadio je prisutne pojavivši se među publikom, ali i svojim iskrenim izjavama za medije. Alo Saša je otkrio kako gleda na potencijalni nastup na… »
Vesti dana »
Dora Mar: Pikasova slika prodata za 27 miliona evra na aukciji u Parizu: Jedini dokaz o njenom postojanju bila je fotografija iz 1944. godine
Blic pre 30 minutajoš 1 povezana