Povezane vesti
"Žena mi krade donji veš": Saša Kovačević sa partnerkom na koncertu Lexington benda izneo škakljive detalje
Mondo pre 6 dana
Lexington bend večeras ima svoj drugi veliki koncert u Sava centru, a poznate ličnosti sjatile su se kako bi podržale svoje kolege. Među prvima na koncert Lexington benda došao je Saša Kovačević sa partnerkom Zoranom, koja je drastično promenila frizuru… »
Žena mi uzima donji veš: Saša Kovačević jedan od gostiju na koncertu "Leksington" benda i progovorio na mnoge teme (foto)
Večernje novosti pre 6 dana
"LEKSINGTON" bend večeras ima svoj drugi veliki koncert u Sava centru, a poznate ličnosti sjatile su se kako bi podržale svoje kolege. Foto: Novosti Među prvima na koncert "Leksington" benda došao je Saša Kovačević sa partnerkom Zoranom. Foto: Novosti… »
Na ivici suza! Devojčica prišla bini, Bojan iz Lexington benda ostao zatečen zbog njenog iznenađenja (video)
Alo pre 6 dana
Emotivno! Lexington bend večeras ima svoj drugi koncert u Sava centru, a poznate ličnosti sjatile su se kako bi podržale svoje kolege. Alo Međutim, ono što je mnoge raznežilo u Sava centru jeste gest jedne obožavateljke. Devojčica je prišla bini i Bojanu… »
''Žena mi krade veš svaki dan'' Saša Kovačević o verenici nikad iskrenije, opleo po Evroviziji: ''Ne volim šta se tamo…
Alo pre 6 dana
Ništa od muzičkog takmičenja. Uoči spektakularnog koncerta Lexington benda, muzička zvezda Saša Kovačević iznenadio je prisutne pojavivši se među publikom, ali i svojim iskrenim izjavama za medije. Alo Saša je otkrio kako gleda na potencijalni nastup na… »
Vesti dana »

Postavljene ograde ispred Skupštine Novog Sada pred početak sednice, zborovi najavili protest
Danas pre 3 satajoš 15 povezanih

Pruga Novi Sad-Subotica otvara se za putnički saobraćaj 8. oktobra
Nova ekonomija pre 18 minutajoš 59 povezanih

Flotila za Gazu: Presretnut i poslednji brod koji je plovio da probije izraelsku blokadu Gaze
Novi magazin pre 1 satjoš 16 povezanih

Vučić: SAD će uvesti sankcije NIS-u, Rusi neće nikome da dopuste da preuzme kompaniju
N1 Info pre 8 minutajoš 14 povezanih