Povezane vesti
Maja Marinković umalo izazvala požar Rijaliti učesnica napravila haos, dva dana ostavila peglu za veš upaljenu!
Kurir 26.09.2025
Učesnica " Elite 9" Maja Marinković razgovarala je u pušionici sa Markom Janjuševićem Janjušem. Ona mu je priznala kako je jednom prilikom umalo zapalila svoj novi stan. Kako je otkrila, Maja je ostavila upaljenu peglu čak dva dana. - Ja sam krenula… »
Maja Marinković umalo zapalila novi stan! Otkriveni uznemirujući detalji, Taki nije mogao da dođe sebi
Alo 26.09.2025
Taki u poslednjem času spasio nekretninu. Maja Marinković priznala je Marku Janjuševiću Janjušu tokom razgovora u pušionici da je jednom gotovo zapalila svoj novi stan. – Krenula sam negde, nije ni bitno, kada me zove Taki i kaže: "Gde si? Peglu si… »
Vesti dana »
(VIDEO) Žarko Paspalj ponovo na „udaru“ navijača Partizana: Vređan i Ostoja Mijailović
Danas pre 2 satajoš 5 povezanih
Opozicija u Leskovcu protestuje ćutanjem: Vlast pomerila sednicu do ponoći
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
(Foto) Jezivi prizori sa Zapadne Morave: Isplivali šarani i somovi od po 20 kila, ne zna se uzrok velikog pomora
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
"Zelenski nema ništa dok ja to ne odobrim" Trampova poruka hladan tuš za Kijev: Evo šta je rekao o razgovoru sa Putinom
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Saobraćajci zaustavili nasilnog vozača, sa skoro dva promila alkohola u krvi
Danas pre 3 satajoš 1 povezana