Povezane vesti

Pala u nesvest po dolasku u hotel! Maja Marinković otkrila da joj je letovanje na Siciliji bilo prava noćna mora, grcala u…

Pala u nesvest po dolasku u hotel! Maja Marinković otkrila da joj je letovanje na Siciliji bilo prava noćna mora, grcala u…

Alo 26.09.2025
Dva dana plakala po hotelu. Maja Marinković prisetila se svojih putovanja tokom razgovora sa cimerima u pušionici, pa otkrila da joj je letovanje na Siciliji bilo najgora moguća odluka. – Prva dva dana sam plakala, uopšte nije bio moj fazon, a ostalo mi… »
Putovanje iz pakla! Maja otkrila da joj je letovanje na Siciliji bilo noćna mora, kad je stigla u hotel od šoka umalo pala u…

Putovanje iz pakla! Maja otkrila da joj je letovanje na Siciliji bilo noćna mora, kad je stigla u hotel od šoka umalo pala u…

Kurir 26.09.2025
Maja Marinković trenutno boravi u Eliti gde je svojim cimerima otvorila dušu o putovanju iz pakla. Naime, starleta je otkrila da joj je letovanje na Siciliji bila najgora moguća odluka. Maja je priznala da je prva dva dana tamo provela plakajući jer joj… »

Vesti dana »