Povezane vesti

Luka Vujović javno najavio raskid Aneli Ahmić Janjuševe tvrdnje ga ubijaju: Izdala si me, radiš mi iza leđa...

Luka Vujović javno najavio raskid Aneli Ahmić Janjuševe tvrdnje ga ubijaju: Izdala si me, radiš mi iza leđa...

Kurir pre 6 dana
U " Eliti 9" je u toku emisija „Gledanje snimaka“, a reč je dobio Marko Janjušević Janjuš kako bi prokomentarisao snimak u kojem Luka Vujović priča o detaljima koje je otkrio o dopisivanju sa Aneli Ahmić. Vujović se direktno obratio svojoj devojci i… »
Nije mogao više Da izdrži! Luka se obratio direktno Aneli i najavio raskid

Nije mogao više Da izdrži! Luka se obratio direktno Aneli i najavio raskid

Alo pre 6 dana
Uputio joj poslednje upozorenje. U toku je emisija „Gledanje snimaka“ sa voditeljem Milanom Miloševićem. Reč je dobio Marko Janjušević Janjuš kako bi prokomentarisao snimak u kojem Luka Vujović priča o detaljima koje je otkrio o dopisivanju sa Aneli… »
Luka Vujović hoće da ostavi Aneli, a sve zbog ovoga! Janjuš umešao prste i sve zakuvao, uskoro sledi haos...

Luka Vujović hoće da ostavi Aneli, a sve zbog ovoga! Janjuš umešao prste i sve zakuvao, uskoro sledi haos...

Kurir pre 6 dana
Rijaliti učesnik Marko Janjušević Janjuš ubedio je Luku Vujovića da Aneli Ahmić njega ne voli iskreno, kao i da mu radi iza leđa, zbog čega je on rekao da je spreman da je ostavi. Marko Janjušević Janjuš i Luka Vujović su se danas osamili u dvorištu Bele… »

Vesti dana »