Povezane vesti
Ko doliva ulje na vatru sukoba? Erdogan nikad jasnije o Ukrajini, optužuje mnoge
Alo 27.09.2025
"Baroni rata" eskaliraju sukob u Ukrajini, kazao je turski predsednik Redžep Tajip Erdogan na Bosforskom diplomatskom forumu. - Dok su ratne vođe dolivale ulje na vatru sukoba između Rusije i Ukrajine, mi smo tražili načine da postignemo pravedan mir -… »
Ko doliva ulje na vatru sukoba? Erdogan nikad jasnije o Ukrajini, optužuje mnoge
Večernje novosti 27.09.2025
"BARONI rata" eskaliraju sukob u Ukrajini, kazao je turski predsednik Redžep Tajip Erdogan na Bosforskom diplomatskom forumu. Foto: Tanjug - Dok su ratne vođe dolivale ulje na vatru sukoba između Rusije i Ukrajine, mi smo tražili načine da postignemo… »
Vesti dana »
Terzić posle osvajanja bronze: Devojke su me iznenadile, nama je u glavama uvek zlato
Euronews pre 1 satjoš 73 povezane
Vremenska prognoza: Sunčano, vetrovito i prijatnije vreme uz najviše temperature do 32 stepena
Naslovi.ai pre 1 satjoš 39 povezanih
Cdu poslao poruku AfD-u! Oglasila se vladajuća stranka nakon zatvaranja birališta! Hrišćanske demokrate odgovorile ekstremnim desničarima
Kurir pre 6 minutajoš 49 povezanih
Požar na Suvoj planini i dalje aktivan, u toku je akcija gašenja iz vazduha
Naslovi.ai pre 17 minutajoš 42 povezane
Prijave za 6.000 dinara počinju u ponoć: Evo ko mora da se prijavi, ko novac dobija automatski i kada stiže isplata
Dnevnik pre 1 satjoš 29 povezanih