Povezane vesti
"Izgledaš kao da ti je poplava u kući..." Kandidat pokušao da ponizi Desingericu, pa dobio žestoku povratnu: Neviđeni haos u…
Kurir 27.09.2025
Tokom komentarisanja nastupa Miloša Mitea Stamenkovića u emisiji " Pinkove zvezde", tenzija je dostigla vrhunac kada je došlo do sukoba između Desingerice i kandidata, što je dodatno uzburkalo atmosferu u studiju. - Meni je bilo lepo to, mleko, ništa… »
Opšti haos u pinkovim zvezdama Kandidat nije ćutao Desingerici, član žirija pokušao da ga ponizi, pa odmah zažalio
Alo 27.09.2025
Dragomir Despić Desingerica u klinču sa kandidatom. Tokom komentarisanja nastupa Miloša Mitea Stamenkovića u emisiji "Pinkove zvezde", tenzija je dostigla vrhunac kada je došlo do sukoba između člana žirija Dragomira Despića Desingerice i kandidata. -… »
Vesti dana »
VIDEO Oprostite mi što sam zaćutao za trenutak: Jokićev potez ostavio sve bez teksta
Nova pre 31 minutajoš 11 povezanih
Kremlj: Moskva spremna za pregovore; Erdogan: Istanbulski proces mora da bude aktiviran
RTS pre 51 minutajoš 2 povezane
Izložba "100 godina od obnove Njegoševe kapele" otvorena u Kraljevskom dvoru: Prisustvovao i princ Aleksandar Karađorđević
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Kozma: Naprednjaci iz Poslaničke grupe prijateljstva sa Nemačkom vređali goste iz Bundestaga
Beta pre 6 satijoš 1 povezana