Povezane vesti
Miloš Vučević tvrdi da su na protestu hteli da ubiju njega i njegovog sina
Nova pre 3 dana
Predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević saopštio je da je na protestu u Novom Sadu 13. avgusta postojao plan da ubiju njega i njegovog sina. „Neki su 13. avgusta imali plan da ubiju mene, mog sina i moje saborce. Želeli su da nas žive zapale kao… »
Vučević: Blokaderi pokušali u avgustu da ubiju mene, mog sina i saborce
Telegraf pre 4 dana
Predsednik Srpske napredne stranka (SNS) i savetnik predsednika Republike Miloš Vučević izjavio je danas da su pojedini blokaderi u avgustu ove godine, tokom protesta u Novom Sadu, imali plan da ubiju njega, njegovog sina i saborce. "Neki su 13. avgusta… »
"Želeli su da nas žive zapale" Vučević o protestu u Novom Sadu: Neki su 13. avgusta imali plan da ubiju mene, mog sina i moje…
Blic pre 4 dana
Predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević saopštio je večeras da je na protestu u Novom Sadu 13. avgusta postojao plan da ubiju njega i njegovog sina. "Neki su 13. avgusta imali plan da ubiju mene, mog sina i moje saborce. Želeli su da nas žive… »
Vučević: Neki su imali plan ubiju mene, mog sina i saborce
Danas pre 4 dana
Miloš Vučević, predsednik Srpske napredne stranke, rekao je da su neki imali plan da ga ubiju tokom protesta u Novom Sadu 13. avgusta. On je na svom nalogu na društvenoj mreži Iks napisao da su “neki imali plan da ubiju njega, njegovog sina i njegove… »
Vesti dana »

Ima mrtvih! Muškarac kojeg su vatrogasci pronašli u stanu u Kosovskoj preminuo od povreda (foto, video)
Blic pre 1 satjoš 13 povezanih

Vremenska prognoza za četvrtak, 2. oktobar: Oblačno i hladno sa kišom, na planinama sneg
Beta pre 5 minutajoš 2 povezane

Narodno pozorište u Beogradu ustaje protiv Pravilnika – 3. oktobra štrajk upozorenja
Danas pre 1 satjoš 1 povezana