Povezane vesti

Zorica Brunclik konačno otkrila šta se krije iza sukoba sa Viki Miljković Evo šta joj je koleginica uradila, pred svima!

Zorica Brunclik konačno otkrila šta se krije iza sukoba sa Viki Miljković Evo šta joj je koleginica uradila, pred svima!

Alo pre 5 dana
Zorica Brunclik otkrila zašto je ljuta na Viki Miljković. Zorica Brunclik, kao član žirija muzičkog šoua "Pinkove zvezde", našla se u žestokom obračunu sa koleginicom Viki Miljković, koja ju je na samom početku šoua duboko razočarala, o čemu je sada… »
"Zasmetalo mi je što je rekla.." Zorica Brunclik konačno priznala šta se krije iza napada na Viki, a evo zašto se Zlata i…

"Zasmetalo mi je što je rekla.." Zorica Brunclik konačno priznala šta se krije iza napada na Viki, a evo zašto se Zlata i…

Kurir pre 6 dana
Odnos između Zorice Brunclik i Viki Miljković i dalje privlači veliku pažnju javnosti, a pevačica je sada otvoreno prokomentarisala žiri „ Pinkovih zvezda“ i priznala razloge zbog kojih je uputila oštre reči mlađoj koleginici. - Ja moram da kažem da… »
Bojana Lazić doživela nervni slom: Drala se iz sve snage, žiri ostao zatečen ponašanjem voditeljke

Bojana Lazić doživela nervni slom: Drala se iz sve snage, žiri ostao zatečen ponašanjem voditeljke

Svet & Skandal pre 6 dana
Sinoć se desila neprijatna scena u Pinkovim zvezdama kada je takmičarki Emiliji Stanković pozlilo tokom predstavljanja žiriju i izvođenja dve numere zbog čega je odmah reagovala Bojana Lazić. Mlada devojka odjednom je drhtala i činilo se kao da će da se… »
Drama na sceni Pinkovih zvezda! Takmičarki pozlilo pred žirijem, odmah joj ukazana pomoć

Drama na sceni Pinkovih zvezda! Takmičarki pozlilo pred žirijem, odmah joj ukazana pomoć

Telegraf pre 6 dana
Tokom prethodne epizode emisije "Pinkove zvezde", takmičarka Emilija Stanković doživela je neprijatnost na sceni. U svojoj zelenoj dugoj haljini, koja je oduševila žiri, Emiliji je iznenada pozlilo. Ona se uhvatila za grudi, a produkcija i medicinsko… »
"Takmičar puni više klubova nego bilo ko u žiriju" Evo zašto je Zorica napala Viki Miljković, sada je sve jasno

"Takmičar puni više klubova nego bilo ko u žiriju" Evo zašto je Zorica napala Viki Miljković, sada je sve jasno

Kurir pre 6 dana
Odnos između Zorice Brunclik i Viki Miljković ne prestaje da intrigira javnost, a poslednja emisija "Pinkovih zvezda" donela je još jednu buru emocija. - Nisam ničiji advokat, ja se uvek borim za neku pravdu, ali ovaj dečko puni trenutno više klubove i… »
Uhvatila se za grudi i samo čučnula na bini! Takmičarki u Pinkovim Zvezdama pozlilo: Prekinuli program pa se čulo "dajte vodu"…

Uhvatila se za grudi i samo čučnula na bini! Takmičarki u Pinkovim Zvezdama pozlilo: Prekinuli program pa se čulo "dajte vodu"…

Kurir pre 6 dana
Takmičarki " Pinkovih zvezda", Emiliji Stanković je pozlilo na sceni. Naime, u prethodnoj epizodi "Pinkovih zvezda" dogodila se nepredviđena situacija na sceni. Takmičarka Emiliji Stanković je izašla u zelenoj dugoh haljini i oduševila žiri, a u jednom… »
Takmičarki pozlilo na sceni u "pinkovim zvezdama": Odmah joj ukazana pomoć

Takmičarki pozlilo na sceni u "pinkovim zvezdama": Odmah joj ukazana pomoć

Blic pre 6 dana
Takmičarki "Pinkovih zvezda", Emiliji Stanković je pozlilo na sceni. Naime, u prethodnoj epizodi " Pinkovih zvezda" dogodila se nepredviđena situacija na sceni. Takmičarka Emiliji Stanković je izašla u zelenoj dugoh haljini i oduševila žiri, a u jednom… »
"Sram te bilo, pored tebe sedi zorica sa 50 godina karijere" Opšti haos u Pinkovim zvezdama, kolege skočile na Viki Miljković…

"Sram te bilo, pored tebe sedi zorica sa 50 godina karijere" Opšti haos u Pinkovim zvezdama, kolege skočile na Viki Miljković…

Alo pre 6 dana
Na ovo joj nije ostala dužna ni Jelena, koja je joj uputila žestoke reči usred emisije. Viki Miljković pohvalila je kolegu Dragomira Despića Desingericu zbog posećenosti njegovih nastupa, a njen komentar zasmetao je Jeleni Karleuši koja smatra da je time… »
"Ti si moje najveće razočaranje u ovom žiriju": Viki i Zorica ponovo napravile haos, žestoko se posvađale

"Ti si moje najveće razočaranje u ovom žiriju": Viki i Zorica ponovo napravile haos, žestoko se posvađale

Mondo pre 6 dana
Sukob između Zorice Brunclik i Viki Miljković i dalje ne jenjava, a sada su se ponovo javno posvađale. Naime, obe su članice žirija u "Pinkovim zvezdama", gde je tokom emisije došlo do nove rasprave. Pogledajte fotografije Zorice Brunclik: "Nisam ničiji… »
Zorica Brunclik nazvala Viki folirantom, a sada otkriveno šta je dovelo do toga! TI SI POLTRON!

Zorica Brunclik nazvala Viki folirantom, a sada otkriveno šta je dovelo do toga! TI SI POLTRON!

Svet & Skandal pre 6 dana
Člsnice žirija Pinkove zvezde, Viki Miljković i Zorica Brunclik, imale su žestok okršaj na početku emisije, a legendarna pevačica se nije libila da uputi tešku reč vlasnici hita „Mahinalno“ zbog pohvale Dragomiru Despiću Desingerici. Članovi žirija ušli… »
Žestoka svađa Viki Miljković i Zorice Brunclik: Nastao haos u Pinkovim zvezdama: "Slušaj da ti nešto kažem, ti si najveće…

Žestoka svađa Viki Miljković i Zorice Brunclik: Nastao haos u Pinkovim zvezdama: "Slušaj da ti nešto kažem, ti si najveće…

Blic pre 6 dana
Sukob Zorice Brunclik i Viki Miljković se ne smiruje, a sada je usledila još jedna javna rasprava. Naime, i Viki i Zorica su članovi stručnog žirija u "Pinkovim zvezdama" gde su se tokom emisije javno posvađale. - Nisam ničiji advokat, ja se uvek borim… »

Vesti dana »