Povezane vesti
"Sad se osećam bitnom": Janjuš završio u krevetu sa rijaliti učesnicom koja je pričala o vezi sa ženom i tvrdila da joj se on…
Blic 28.09.2025
Još na samom početku rijalitija Zadruga 9 Elita, Janjuš je priznao da je "izgubio glavu" za Dušicom Đokić, jednom od najatraktivnijih učesnica ove sezone. Janjuš nije mogao da sakrije emocije, Dušica u predstavljanju pričala o tome da ne može da kaže da… »
Vrele scene u eliti! Janjuš i Dušica tresli zidove rijalitija: Uvukli se ispod jorgana, a onda krenula žestoka akacija
Kurir 28.09.2025
Dušica Đokić legla je pored Marka Janjuševića Janjuša, koji je odmah zagrlio i počeo da je ljubi po licu, dok je ona njega češkala po ruci, te su sve vreme ćaskali. - Lep mi je osećaj, osećam se bitnom - rekla je Dušica. - Lepo mi je da tako zaspimo, pa… »
Janjuš smuvao najzgodniju učesnicu elite Završili u krevetu, pa pala žestoka vrela akcija: "Lepo mi je dok vodimo ljubav"
Alo 28.09.2025
Odmah po ulasku na imanje, primećene su simpatije između njih dvoje. Dušica Đokić legla je pored Marka Janjuševića Janjuša, koji je odmah zagrlio i počeo da je ljubi po licu, dok je ona njega češkala po ruci, te su sve vreme ćaskali. - Lep mi je osećaj… »
Vesti dana »
Cvejić: Odluka o povlačenju četiri člana REM nije iznenađenje, drugi put rekli ne političkom nasilju
Beta pre 1 satjoš 47 povezanih
Dijana Hrka primila infuziju u bolnici 13. dana štrajka glađu
BBC News pre 21 minutajoš 38 povezanih
„Alarmiraću celu međunarodnu zajednicu“: Vladimir Štimac o odluci da mu se zabrani prisustvo na javnim skupovima
Danas pre 1 satjoš 22 povezane
Nove cene goriva u Srbiji: Evrodizel poskupeo, benzin ostao isti
Naslovi.ai pre 1 satjoš 38 povezanih