Povezane vesti

"Sad se osećam bitnom": Janjuš završio u krevetu sa rijaliti učesnicom koja je pričala o vezi sa ženom i tvrdila da joj se on…

"Sad se osećam bitnom": Janjuš završio u krevetu sa rijaliti učesnicom koja je pričala o vezi sa ženom i tvrdila da joj se on…

Blic pre 4 dana
Još na samom početku rijalitija Zadruga 9 Elita, Janjuš je priznao da je "izgubio glavu" za Dušicom Đokić, jednom od najatraktivnijih učesnica ove sezone. Janjuš nije mogao da sakrije emocije, Dušica u predstavljanju pričala o tome da ne može da kaže da… »
Vrele scene u eliti! Janjuš i Dušica tresli zidove rijalitija: Uvukli se ispod jorgana, a onda krenula žestoka akacija

Vrele scene u eliti! Janjuš i Dušica tresli zidove rijalitija: Uvukli se ispod jorgana, a onda krenula žestoka akacija

Kurir pre 4 dana
Dušica Đokić legla je pored Marka Janjuševića Janjuša, koji je odmah zagrlio i počeo da je ljubi po licu, dok je ona njega češkala po ruci, te su sve vreme ćaskali. - Lep mi je osećaj, osećam se bitnom - rekla je Dušica. - Lepo mi je da tako zaspimo, pa… »
Janjuš smuvao najzgodniju učesnicu elite Završili u krevetu, pa pala žestoka vrela akcija: "Lepo mi je dok vodimo ljubav"

Janjuš smuvao najzgodniju učesnicu elite Završili u krevetu, pa pala žestoka vrela akcija: "Lepo mi je dok vodimo ljubav"

Alo pre 4 dana
Odmah po ulasku na imanje, primećene su simpatije između njih dvoje. Dušica Đokić legla je pored Marka Janjuševića Janjuša, koji je odmah zagrlio i počeo da je ljubi po licu, dok je ona njega češkala po ruci, te su sve vreme ćaskali. - Lep mi je osećaj… »

Vesti dana »