Povezane vesti
"Sad se osećam bitnom": Janjuš završio u krevetu sa rijaliti učesnicom koja je pričala o vezi sa ženom i tvrdila da joj se on…
Blic pre 4 dana
Još na samom početku rijalitija Zadruga 9 Elita, Janjuš je priznao da je "izgubio glavu" za Dušicom Đokić, jednom od najatraktivnijih učesnica ove sezone. Janjuš nije mogao da sakrije emocije, Dušica u predstavljanju pričala o tome da ne može da kaže da… »
Vrele scene u eliti! Janjuš i Dušica tresli zidove rijalitija: Uvukli se ispod jorgana, a onda krenula žestoka akacija
Kurir pre 4 dana
Dušica Đokić legla je pored Marka Janjuševića Janjuša, koji je odmah zagrlio i počeo da je ljubi po licu, dok je ona njega češkala po ruci, te su sve vreme ćaskali. - Lep mi je osećaj, osećam se bitnom - rekla je Dušica. - Lepo mi je da tako zaspimo, pa… »
Janjuš smuvao najzgodniju učesnicu elite Završili u krevetu, pa pala žestoka vrela akcija: "Lepo mi je dok vodimo ljubav"
Alo pre 4 dana
Odmah po ulasku na imanje, primećene su simpatije između njih dvoje. Dušica Đokić legla je pored Marka Janjuševića Janjuša, koji je odmah zagrlio i počeo da je ljubi po licu, dok je ona njega češkala po ruci, te su sve vreme ćaskali. - Lep mi je osećaj… »
Vesti dana »

Masovne dojave o bombama u školama širom Srbije izazvale evakuacije i policijske provere
Naslovi.ai pre 43 minutajoš 81 povezana

Ovo je napadač iz mančestera! Hteo da provali u sinagogu i da je digne u vazduh! Policija i građani u zadnji čas sprečili pokolj većih razmera! (foto/video)
Kurir pre 2 minutajoš 41 povezana

Izraelska mornarica presrela Globalnu Sumud flotilu sa humanitarnom pomoći za Gazu
Naslovi.ai pre 23 minutajoš 41 povezana

Obilne padavine i sneg u Srbiji: RHMZ izdao crvene meteolarme za jug, istok i centralne krajeve
Naslovi.ai pre 3 minutajoš 62 povezane

Izrael presreo flotilu ka Gazi, priveden i Beograđanin Ognjen Marković
BBC News pre 52 minutajoš 19 povezanih