Povezane vesti

Dimitrije Dimić za Mašinu: Slučajevi kao moj imaju za cilj da ograniče građane i obeshrabre proteste

Dimitrije Dimić za Mašinu: Slučajevi kao moj imaju za cilj da ograniče građane i obeshrabre proteste

Rešetka pre 24 dana
Više javno tužilaštvo u Beogradu podnelo je pre više od nedelju dana optužni predlog Višem sudu protiv devetoro okrivljenih zbog postojanja opravdane sumnje da su izvršili krivično delo pripremanje dela protiv ustavnog uređenja i bezbednosti Srbije u… »
Dimić: Moj slučaj, kao i mnogi drugi, služe režimu da limitira ljude na ulicama

Dimić: Moj slučaj, kao i mnogi drugi, služe režimu da limitira ljude na ulicama

Mašina pre 24 dana
„Mrzim svaki sekund, a i žulja me nanogica. Ali, pokušavam da ostanem pozitivan“, rekao je za Mašinu Dimitrije Dimić, student koji je uhapšen nakon vidovdanskog protesta i koji se u ovom trenutku nalazi u kućnom pritvoru – i za kojeg je Više javno… »
Jezivo nasilje u Leskovcu Mladić (17) posle kraće rasprave brutalno pretukao muškarca na ulici

Jezivo nasilje u Leskovcu Mladić (17) posle kraće rasprave brutalno pretukao muškarca na ulici

Alo pre 25 dana
Osumnjičenom je nakon saslušanja, na predlog Višeg javnog tužilaštva, određen pritvor do 30 dana od strane nadležnog sudije Višeg suda u Leskovcu, prenosi Tanjug. Policija u Leskovcu uhapsila je mladića (17) iz Leskovca, zbog postojanja osnova sumnje da… »
Mladić (17) uhapšen zbog napada! Jeziv slučaj u Leskovcu: Posvađao se sa muškarcem (58) pa mu naneo teške telesne povrede!…

Mladić (17) uhapšen zbog napada! Jeziv slučaj u Leskovcu: Posvađao se sa muškarcem (58) pa mu naneo teške telesne povrede!…

Kurir pre 25 dana
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu uhapsili su sedamnaestogodišnjaka iz Leskovca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška telesna povreda. On se sumnjiči da je u noći između petka i subote, nakon kraće rasprave… »
MUP: Uhašen maloletnik koji je teško povredio Leskovčanina

MUP: Uhašen maloletnik koji je teško povredio Leskovčanina

Danas pre 25 dana
Leskovačka policija uhapsila je sedamnaestogodišnjaka iz tog grada osumnjičenog da je teško povredio jednog sugrađanina, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova. Maloletnik se sumnjiči da je u noći između petka i subote, nakon kraće rasprave, na… »
Maloletnik (17) nokautirao muškarca (58) nasred Leskovca: Naneo mu teške telesne povrede, određen mu pritvor

Maloletnik (17) nokautirao muškarca (58) nasred Leskovca: Naneo mu teške telesne povrede, određen mu pritvor

Blic pre 25 dana
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu uhapsili su sedamnaestogodišnjaka iz Leskovca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška telesna povreda, saopšteno je večeras iz MUP-a. On se sumnjiči da je u noći između petka… »

Vesti dana »