Povezane vesti

Dimitrije Dimić za Mašinu: Slučajevi kao moj imaju za cilj da ograniče građane i obeshrabre proteste

Dimitrije Dimić za Mašinu: Slučajevi kao moj imaju za cilj da ograniče građane i obeshrabre proteste

Rešetka pre 4 dana
Više javno tužilaštvo u Beogradu podnelo je pre više od nedelju dana optužni predlog Višem sudu protiv devetoro okrivljenih zbog postojanja opravdane sumnje da su izvršili krivično delo pripremanje dela protiv ustavnog uređenja i bezbednosti Srbije u… »
Dimić: Moj slučaj, kao i mnogi drugi, služe režimu da limitira ljude na ulicama

Dimić: Moj slučaj, kao i mnogi drugi, služe režimu da limitira ljude na ulicama

Mašina pre 4 dana
„Mrzim svaki sekund, a i žulja me nanogica. Ali, pokušavam da ostanem pozitivan“, rekao je za Mašinu Dimitrije Dimić, student koji je uhapšen nakon vidovdanskog protesta i koji se u ovom trenutku nalazi u kućnom pritvoru – i za kojeg je Više javno… »
Jezivo nasilje u Leskovcu Mladić (17) posle kraće rasprave brutalno pretukao muškarca na ulici

Jezivo nasilje u Leskovcu Mladić (17) posle kraće rasprave brutalno pretukao muškarca na ulici

Alo pre 4 dana
Osumnjičenom je nakon saslušanja, na predlog Višeg javnog tužilaštva, određen pritvor do 30 dana od strane nadležnog sudije Višeg suda u Leskovcu, prenosi Tanjug. Policija u Leskovcu uhapsila je mladića (17) iz Leskovca, zbog postojanja osnova sumnje da… »
Mladić (17) uhapšen zbog napada! Jeziv slučaj u Leskovcu: Posvađao se sa muškarcem (58) pa mu naneo teške telesne povrede!…

Mladić (17) uhapšen zbog napada! Jeziv slučaj u Leskovcu: Posvađao se sa muškarcem (58) pa mu naneo teške telesne povrede!…

Kurir pre 4 dana
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu uhapsili su sedamnaestogodišnjaka iz Leskovca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška telesna povreda. On se sumnjiči da je u noći između petka i subote, nakon kraće rasprave… »
MUP: Uhašen maloletnik koji je teško povredio Leskovčanina

MUP: Uhašen maloletnik koji je teško povredio Leskovčanina

Danas pre 5 dana
Leskovačka policija uhapsila je sedamnaestogodišnjaka iz tog grada osumnjičenog da je teško povredio jednog sugrađanina, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova. Maloletnik se sumnjiči da je u noći između petka i subote, nakon kraće rasprave, na… »
Maloletnik (17) nokautirao muškarca (58) nasred Leskovca: Naneo mu teške telesne povrede, određen mu pritvor

Maloletnik (17) nokautirao muškarca (58) nasred Leskovca: Naneo mu teške telesne povrede, određen mu pritvor

Blic pre 5 dana
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu uhapsili su sedamnaestogodišnjaka iz Leskovca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška telesna povreda, saopšteno je večeras iz MUP-a. On se sumnjiči da je u noći između petka… »

Vesti dana »