Povezane vesti
Postanite špijun još danas Odlazeći direktor MI6 pozvao sve da rade protiv Rusije
Alo 29.09.2025
Radićete sa organizacijom svetske klase. Učinićemo sve što je u našoj moći da vas zaštitimo. Mnogi od najboljih i najmotivisanijih agenata MI6 bili su volonteri. Naša vrata su vam uvek otvorena. Ovo je poručio odlazeći direktor britanske obaveštajne… »
Regrutuju "bondove" iz Rusije: Odlazeći direktor MI6 poziva građane da im dostavljaju informacije
Večernje novosti 29.09.2025
RADIĆETE sa organizacijom svetske klase. Učinićemo sve što je u našoj moći da vas zaštitimo. Mnogi od najboljih i najmotivisanijih agenata MI6 bili su volonteri. Naša vrata su vam uvek otvorena. Foto AP Ovo je poručio odlazeći direktor britanske… »
Vesti dana »
Skup SNS-a u Areni, Vučić pred lokalne izbore poručio kandidatima da slušaju narod ili će ih menjati
Insajder pre 1 satjoš 21 povezana
UŽIVO Raketiran jug Izraela; IDF: Pogođen strateški objekat u Iranu za razvoj nuklearnog oružja
Sputnik pre 13 minutajoš 85 povezanih
Tramp razmatra kraj rata u Iranu, Teheran gađao američku bazu u Tihom okeanu, oboren izraelski F-16
NIN pre 1 satjoš 36 povezanih
Protest u Nišu: Ukoliko zaboravimo 16 žrtava u Novom Sadu, brojaćemo nove žrtve
Serbian News Media pre 2 satajoš 19 povezanih
Uhapšen u Mladenovcu: U automobilu pronađena automatska puška sa izbrušenim brojem
RINA pre 2 satajoš 25 povezanih