Povezane vesti
Opsesivno-kompulzivni poremećaj: Zarobljeni u mislima i ritualima
BBC News 30.09.2025
Ovaj poremećaj pogađa oko dva odsto ljudi na svetu i može značajno da utiče na svakodnevni život. „Ključ je u desnom džepu, ključ je u desnom džepu, ključ je u desnom džepu." Ovu rečenicu poluglasno je ponavljao je Petar* iz Kraljeva dok se kretao ka… »
NIN 30.09.2025
"Ključ je u desnom džepu, ključ je u desnom džepu, ključ je u desnom džepu." Ovu rečenicu poluglasno je ponavljao je Petar* iz Kraljeva dok se kretao ka zgradi fakulteta. Osećaj da nešto nije kako treba pratio ga je od jutra, a ponavljajuće misli činile… »
Južne vesti 30.09.2025
BBC „Ključ je u desnom džepu, ključ je u desnom džepu, ključ je u desnom džepu.“ Ovu rečenicu poluglasno je ponavljao je Petar* iz Kraljeva dok se kretao ka zgradi fakulteta. Osećaj da nešto nije kako treba pratio ga je od jutra, a ponavljajuće misli… »
Danas 30.09.2025
„Ključ je u desnom džepu, ključ je u desnom džepu, ključ je u desnom džepu.“ Ovu rečenicu poluglasno je ponavljao je Petar* iz Kraljeva dok se kretao ka zgradi fakulteta. Osećaj da nešto nije kako treba pratio ga je od jutra, a ponavljajuće misli činile… »
Radio 021 30.09.2025
Ovaj poremećaj pogađa oko dva odsto ljudi na svetu i može značajno da utiče na svakodnevni život. BBC „Ključ je u desnom džepu, ključ je u desnom džepu, ključ je u desnom džepu." Ovu rečenicu poluglasno je ponavljao je Petar* iz Kraljeva dok se kretao ka… »
Vesti dana »
Studenti u blokadi: Izbor je na svima nama, ili Srbija ili mafija
Glas Zaječara pre 5 satijoš 18 povezanih
"Hteo sam da odem negde gde me cene": Tajrik Džouns osvojio Evroligu, pa poslao poruku Partizanu
Mondo pre 24 satajoš 29 povezanih
Đoković posle preokreta savladao Perikara za uspešan početak Rolan Garosa
RTS pre 39 minutajoš 95 povezanih
Arhiv javnih skupova: Na protestu "Ti i ja, Slavija" okupilo se između 180.000 i 190.000 ljudi
Glas Zaječara pre 5 satijoš 25 povezanih
Aksios: Tramp pozvao arapske lidere da potpišu Avramske sporazume
Euronews pre 44 minutajoš 46 povezanih