Povezane vesti
"Niko me neće želeti nakon što sam izgubila nevinost" Aleksandra Mladenović otvorila dušu i progovorila o traumatičnoj fazi…
Kurir pre 1 dan
Pevačica, Aleksandra Mladenović otvoreno je govorila o bolnim ranama iz prošlosti i priznala da je dugo nosila traume povezane sa gubitkom nevinosti. Kako je ispričala, baka ju je tada strogo osudila zbog intimnih odnosa i rekla joj da je niko neće… »
"Izgubila sam nevinost, pa sam dobila traumu" Ispovest Aleksandre Mladenović iznenadila javnost: "Baka mi je govorila da me…
Alo pre 1 dan
Pevačica ogolila dušu. Aleksandra Mladenović progovorila je o bolnim ranama, te otkrila da je dugo vukla traume koje joj je doneo gubitak nevinosti. Kako je objasnila, baka ju je oštro osudila što je imala se*sualne odnose, te joj poručila da je niko… »
Vesti dana »

Jaka eksplozija u stanu u Kosovskoj ulici u Beogradu, jedna osoba pronađena u besvesnom stanju
Danas pre 1 satjoš 13 povezanih

"Danska, zemlja čuda, ovde je sve: Moguće!" Vučić objavio fotografiju sa saradnicama iz Kopenhagena (foto)
Blic pre 2 satajoš 2 povezane

Vremenska prognoza za četvrtak, 2. oktobar: Oblačno i hladno sa kišom, na planinama sneg
Beta pre 2 minutajoš 2 povezane

Narodno pozorište u Beogradu ustaje protiv Pravilnika – 3. oktobra štrajk upozorenja
Danas pre 1 satjoš 1 povezana