Povezane vesti
Horor pred vratima! Nepoznati muškarac pokušao da zastraši Nerijevu verenicu, hitno alarmirana policija
Alo pre 6 sati
Nerijeva verenica u strahu. Nerio Ružani, mladi 21-godišnji otac ćerke Arije i sin Site Ahmić, postao je ravnopravni učesnik Elite 9 sa ciljem da zaradi novac za svoju porodicu, odnosno verenicu i ćerku. Nerio svakodnevno otkriva šokantne detalje iz… »
Policija hitno reagovala zbog neriove verenice! Sve se desilo kao u hororu: Na vrata joj došlo nepoznato lice, a onda…
Kurir pre 7 sati
Nerio Ružanji, mladi dvadesetjednogodišnji otac ćerke Arije, sin Site Ahmić, postao je ravnopravni učesnik "Elite 9", sa ciljem da zaradi novac za svoju porodicu, tačnije verenicu i ćerku. Nerio svakodnevno iznosi šok detalje iz života majke Site i cele… »
Prelomio i doneo šok odluku! Luka Vujović nije mogao više da izdrži, najavio definitivno kraj
Alo pre 9 sati
Ovome se niko nije nadao. Luka Vujović, aktuelni učesnik Elite i dečko Aneli Ahmić, progovorio je o učešću Nerija Rožanija, sina Site Ahmić, koji je nedavno ušao u rijaliti i šokirao sve priznanjem da je u lošim odnosima sa majkom. Nerio iz dana u dan… »
"Ja sam osoba nisam životinja" Velika Hanina ispovest za Kurir: Priznala da je preživela horor, pa otkrila sve o Siti: Terala…
Kurir pre 10 sati
Nakon što je Nerio ušao u rijaliti " Elita" i otvoreno prozvao svoju majku Situ za porodične probleme, kontaktirali smo njegovu partnerku Hanu, koja je odlučila da za naš portal ekskluzivno iznese svoju stranu priče. "Neirova želja je bila da uđe u… »
"Dala mi je otkaz kada se hana porodila" Nerio izneo nove jezive detalje o odnosu sa Sitom: Optužila je muža i majku da imaju…
Kurir pre 11 sati
Nedavno se u Belu kuću uselio sin Site Ahmić, Nerio Ružanji, koji je sada otkrio nove detalja odnosa sa majkom. Naime, otkako je ušao u "Elitu 9", Nerio je izneo brojne optužbe na račun svoje majke Site, a sada je ponovo šokirao cimere novom pričom o… »
"Dala mi je otkaz" Nerio šokirao priznanjem šta je Sita uradila nakon što mu se verenica porodila
Alo pre 11 sati
Nerio ne prestaje sa raskrinkavanjem. Rijaliti učesnik Nerio Boris Ružanji nastavio je da otkriva nove detalje o svom odnosu sa majkom, Sitom Ahmić. U današnjoj emisiji "Amnezija gostovao je i otkrio kako se oseća nakon ulaska u Elitu. - Ušao sam da… »
Sita Ahmić zbog sina angažovala advokata! Zamolila fanove za jednu stvar, hitno se oglasila: "Tužilaštvo je o svemu obavešteno"…
Kurir pre 12 sati
Nerio Boris Ružanji, sin Site Ahmić, pre dva dana ušao je u Elitu 9 i napravio je potpuni haos jer nikome nije rekao da ulazi u rijaliti. Sita se od tada u više navrata oglašavala na mrežama, a sada je podelila snimak kako Nerio plače. - E moj sine, na… »
"Tužilaštvo je o svemu obavešteno" Sita Ahmić hitno alarmirala advokate, van sebe zbog sina koji je ušao u Elitu
Alo pre 12 sati
Ahmićeva se oglasila i otkrila svoj plan. Nerio Boris Ružanji, sin Site Ahmić, pre dva dana ušao je u Elitu 9 i napravio potpuni haos, jer nikome nije otkrio da će se pridružiti rijalitiju. Od tada se Sita u više navrata oglašavala na društvenim mrežama… »
"Sa mnom ima osmeh" Nerijova žena žestoko udarila na Situ, pa poslala jaku poruku: Nemoj da plaćeš...
Kurir pre 12 sati
Nerio Ružani se u ponedeljak veče uselio u Elitu, te je tom prilikom otkrio da je on sin Site Ahmić. Nerio je od svog ulaska krenuo da iznosi sve tajne svoje porodice, te je otkrio da je njegova majka Sita protiv njegove ljubavne veze sa verenicom Hanom… »
"Dala mi je otkaz kada se hana porodila": Nerio izneo nove detalje o odnosu sa Sitom: "Hteo sam da budem uz svoju ženu dok se…
Blic pre 12 sati
Nedavno se u Belu kuću uselio sin Site Ahmić, Nerio Ružanji, koji je sada otkrio nove detalja odnosa sa majkom. Naime, otkako je ušao u "Elitu 9", Nerio je izneo brojne optužbe na račun svoje majke Site, a sada je ponovo šokirao cimere novom pričom o… »
Sita Ahmić zbog sina angažovala advokata: Hitno se oglasila: "Tužilaštvo je o svemu obavešteno"
Blic pre 14 sati
Nerio Boris Ružanji, sin Site Ahmić, pre dva dana ušao je u Elitu 9 i napravio je potpuni haos jer nikome nije rekao da ulazi u rijaliti. Sita se od tada u više navrata oglašavala na mrežama, a sada je podelila snimak kako Nerio plače. - E moj sine, na… »
Stiže policija u Šimanovce: Angažovan advokat i Tužilaštvo, haos na Pinku nakon užasnih scena
Mondo pre 13 sati
Nerio Boris Ružanji, sin Site Ahmić, pre dva dana iznenadio je sve ulaskom u rijaliti Elita 9, jer o tome nikome nije rekao. Njegov potez izazvao je pravi haos među ukućanima i publikom. Od tada se Sita Ahmić više puta oglašavala na društvenim mrežama, a… »
Sita objavila stravičan prizor Jezive scene iz doma njenog sina! (video)
Alo pre 16 sati
Sada je objavila jeziv prizor nereda u kome živi njeno ununče koje, kako kaže, želi da uzme kod sebe. Sita Ahmić izrekla je mnogobrojne tvrdnje o verenici svog sina i njenoj porodici, a sada je priložila i jedan od dokaza. Još prethodnog dana je izjavila… »
Sita slala policiju u Elitu! Sad želi da izbavi sina iz rijalitija: "Šaljem advokata! On to ne može izdržati"
Telegraf pre 17 sati
Sestra Aneli Ahmić, Sita Ahmić, doživela je šok kada se u "Elitu 9" uselio njen sin Nerio Boris Ružanji. Kako je istakla, ona za to nije znala, već je saznala kad ga je ugledala na malim ekranima. Vidno razočarana, Sita je počela da iznosi "prljav veš" i… »
Prljava i zapuštena kuća, krš na sve strane: Sita Ahmić objavila stravičan snimak, u ovom haosu živi sin sa verenicom
Mondo pre 17 sati
Nerio Ružanji, sin Site Ahmić koji je nedavno ušao u Elitu 9, izneo je jezive tvrdnje o njoj. Rekao je da mu je majka uzimala novac i branila mu da se školuje, zbog čega je je ona rešila da iznese svoju stranu priče. Sita je još prethodnog dana izjavila… »
"Krstila sam ga, ali je musliman..." potresna ispovest majke nerija Ružanjija: Sita Ahmić ogolila dušu za Kurir: Sve o…
Kurir pre 18 sati
Sita Ahmić nakon ulaska svog sina Neria Ružanjija u Elitu 9, na Instagramu redovno objavljuje svoju stranu priče i iznosi mnoge tvrdnje koje do sada javnost nije znala. Sita je takođe, na društvenim mrežama objavila video i pokazala u kakvom stanu je… »
"Krstila sam ga, ali svaki petak je išao i klanjao se. On je musliman" Sita otkrila istinu o sinu i tragediji
Telegraf pre 18 sati
Sita Ahmić nakon ulaska svog sina Neria Ružanjija u Elitu 9, na Instagramu redovno objavljuje svoju stranu priče i iznosi mnoge tvrdnje koje do sada javnost nije znala. Sita je takođe, na društvenim mrežama objavila video i pokazala u kakvom stanu je… »
Sita Ahmić objavila stravičan privatni video: U ovom brlogu su živeli Nerio i njegova verenica, priložila javnosti jezive…
Kurir pre 20 sati
Nerio Ružanji od kako je ušao u Elitu 9 turbulencije i problemi se ne stišavaju. Dok sin Site Ahmić govori jedno, njegova majka javno demantuje i iznosi svoju stranu priče. Sita je još prethodnog dana izjavila da ima dokaze za sve svoje tvrdnje koje će… »
"Cela njena porodica se drogira i pije" Sita Ahmić otkriva jezive detalje: "Upropastila mi je dete!"
Alo pre 19 sati
Tim povodom oglasila se i Ahmićeva, koja je odlučila da ispriča svoju stranu priče. U javnost su izrečene stravične tvrdnje na račun Site Ahmić, a sada kada je njen sin ušao na imanje u Šimanovcima, stanje se samo pogoršalo. Tim povodom oglasila se i… »
"Čim ona kaže mali za dete, jasno je..." Haos na mrežama zbog Site Ahmić i njenog sina koji je ušao u Elitu 9 - umešao se i…
Kurir pre 22 sata
Sita Ahmić, sestra Aneli Ahmić, dospela je u žižu medijske pažnje kada je njen sin Nerio Boris Ružanji ušao u Elitu 9. Nerio je odmah rekao da sa majkom nije u dobrim osnosima, a ona je nakon toga davala izjave i pokušala da ga demantuje. Na društvenim… »
Aneli Ahmić promenila lični opis: Uradila nove zube i frizuru, javnost u šoku: "Ličiš na Dalilu" (Foto)
Blic pre 22 sata
Bivša rijaliti učesnica Aneli Ahmić uradila je niz estetskih zahvata i promenila svoj izgled. Aneli je imala nekoliko intervencija na licu, uradila je nove zube i promenila frizuru te je mnogi u prvi mah nisu prepoznali. "Žena ne liči na sebe", "Ju, ja… »
"Jasno je da nema osećaj za dete": Haos na mrežama zbog Site Ahmić i njenog sina koji je u Eliti 9: U sve se umešao i Marko…
Blic pre 23 sata
Sita Ahmić, sestra Aneli Ahmić, dospela je u žižu medijske pažnje kada je njen sin Nerio Boris Ružanji ušao u Elitu 9. Nerio je odmah rekao da sa majkom nije u dobrim osnosima, a ona je nakon toga davala izjave i pokušala da ga demantuje. Na društvenim… »
"Svaka moja suza će vas stići!" Oglasila se Asminova sestra, obratila se Sitinom sinu: "Mali, ja sam..."
Telegraf pre 1 dan
Sin Site Ahmić, Nerio Ružanji, sinoć se uselio u ''Elitu 9'', a svojom emotivnom ispovešću o patnji koju je proživeo zbog svoje majke, rasplakao je mnoge. Njegovu stranu priče podržali su mnogi, a između ostalog i sestra Asmina Durdžića, Minka Durdžić… »
"Odvukla ga je dok sam se porađala..." Nerijeva verenica van sebe, hitno se oglasila javno: "Zašto te sin ne voli, Sita?!"
Alo pre 1 dan
Urnisala Situ kao nikada do sada. Nerio Ružani, dvadesetjednogodišnji otac ćerke Arije i sin Site Ahmić, sinoć je postao ravnopravni učesnik Elite 9 sa ciljem da zaradi novac za svoju porodicu,tačnije za verenicu i ćerku. Tom prilikom ispričao je kroz… »
Nerijeva verenica urnisala Situ: Hana besna kao ris tvrdi "Odvukla ga je dok sam se porađala, tražila je DNK"
Telegraf pre 1 dan
Nerio Ružanji, mladi dvadesetjednogodišnji sin Site Ahmić ali i otac male Arije sinoć je ušao u Elitu 9. Za to njegova majka nije znala. Novi Elitar je otkrio cimerima da je ušao sa ciljem da zaradi za porodicu, tačnije verenicu i ćerku pa je otkrio kroz… »
"Pozamljivao sam pare za život, previše sam dužan": Sin Site Ahmić nastavio da iznosi šok detalje: "Branila mi je da idem u…
Blic pre 1 dan
Nerio Boris Ružanji, sin Site Ahmić nastavio je iznosi šok detalje iz odnosa sa majkom nakon što je sinoć ušao u "Elitu 9". On je u razgovoru sa cimerima sada otkrio da mu je majka redovno uzimala novac, kao i da mu je branila da se školuje. - Je l' ti… »
Vesti dana »

Večeras kreće haos! Rhmz upozorio Očekuju se sneg, led i obilna kiša, ovi delovi da se posebno spreme
Alo pre 18 minutajoš 8 povezanih

Jaka eksplozija u stanu u Kosovskoj ulici u Beogradu, jedna osoba pronađena u besvesnom stanju
Danas pre 6 satijoš 13 povezanih