Povezane vesti

Orban: Evropa je jača od Rusije, naravno da bismo oborili njihove dronove

Orban: Evropa je jača od Rusije, naravno da bismo oborili njihove dronove

Vesti online 01.10.2025
Mađarski premijer Viktor Orban poručio je da će Mađarska oboriti ruske dronove ukoliko oni uđu u njen vazdušni prostor. Na pitanje novinara da li će Mađarska braniti svoj vazdušni prostor ako ga ruske bespilotne letelice prekrše, bilo namerno ili… »
Orban zapretio Putinu: Oboriću mu sve... mi se toga ne plašimo!

Orban zapretio Putinu: Oboriću mu sve... mi se toga ne plašimo!

Alo 01.10.2025
Mađarski premijer Viktor Orban izjavio je da je njegova zemlja spremna da obori ruske bespilotne letelice ukoliko uđu u mađarski vazdušni prostor. On je to rekao u podkastu „Harcosok Órája“, naglašavajući da Mađarska neće oklevati da reaguje u slučaju… »
Orban iznenadio izjavom: Evropa je jača od Rusije, naravno da bismo oborili njihove dronove

Orban iznenadio izjavom: Evropa je jača od Rusije, naravno da bismo oborili njihove dronove

Večernje novosti 01.10.2025
MAĐARSKI premijer Viktor Orban poručio je da će Mađarska oboriti ruske dronove ukoliko oni uđu u njen vazdušni prostor. Foto: Profimedia Na pitanje novinara da li će Mađarska braniti svoj vazdušni prostor ako ga ruske bespilotne letelice prekrše, bilo… »
"Obaraćemo ruske dronove"! Orban: Rusija je vojno, ekonomski i brojčano slabija od Evrope

"Obaraćemo ruske dronove"! Orban: Rusija je vojno, ekonomski i brojčano slabija od Evrope

Kurir 01.10.2025
Mađarski premijer Viktor Orban izjavio je da će Mađarska oboriti ruske dronove ako uđu u njen vazdušni prostor. "Koliko ja znam, da. Ne plašimo se toga. Naravno da ćemo ih oboriti", rekao je mađarski premijer novinaru kao odgovor na pitanje da li će… »

Vesti dana »