Povezane vesti

Orban: Evropa je jača od Rusije, naravno da bismo oborili njihove dronove

Orban: Evropa je jača od Rusije, naravno da bismo oborili njihove dronove

Vesti online pre 13 sati
Mađarski premijer Viktor Orban poručio je da će Mađarska oboriti ruske dronove ukoliko oni uđu u njen vazdušni prostor. Na pitanje novinara da li će Mađarska braniti svoj vazdušni prostor ako ga ruske bespilotne letelice prekrše, bilo namerno ili… »
Orban zapretio Putinu: Oboriću mu sve... mi se toga ne plašimo!

Orban zapretio Putinu: Oboriću mu sve... mi se toga ne plašimo!

Alo pre 16 sati
Mađarski premijer Viktor Orban izjavio je da je njegova zemlja spremna da obori ruske bespilotne letelice ukoliko uđu u mađarski vazdušni prostor. On je to rekao u podkastu „Harcosok Órája“, naglašavajući da Mađarska neće oklevati da reaguje u slučaju… »
Orban iznenadio izjavom: Evropa je jača od Rusije, naravno da bismo oborili njihove dronove

Orban iznenadio izjavom: Evropa je jača od Rusije, naravno da bismo oborili njihove dronove

Večernje novosti pre 18 sati
MAĐARSKI premijer Viktor Orban poručio je da će Mađarska oboriti ruske dronove ukoliko oni uđu u njen vazdušni prostor. Foto: Profimedia Na pitanje novinara da li će Mađarska braniti svoj vazdušni prostor ako ga ruske bespilotne letelice prekrše, bilo… »
"Obaraćemo ruske dronove"! Orban: Rusija je vojno, ekonomski i brojčano slabija od Evrope

"Obaraćemo ruske dronove"! Orban: Rusija je vojno, ekonomski i brojčano slabija od Evrope

Kurir pre 19 sati
Mađarski premijer Viktor Orban izjavio je da će Mađarska oboriti ruske dronove ako uđu u njen vazdušni prostor. "Koliko ja znam, da. Ne plašimo se toga. Naravno da ćemo ih oboriti", rekao je mađarski premijer novinaru kao odgovor na pitanje da li će… »

Vesti dana »