Povezane vesti
"Mili moj, umro si mi na rukama" Marija Mikić slomljena zbog smrti: "Otišao si... Kako da prepričam klincima?"
Telegraf pre 6 sati
Pevačica Marija Mikić nedavno je ostala zatečena kada je iznenada uginuo njen kućni ljubimac. U pitanju je papagaj za kog je bila mnogo vezana, a od svog vernog prijatelja se oprostila i na društvenim mrežama. - Mili moj dobri. Samo si odjednom klonuo i… »
"Mili moj, umro si mi na rukama..." Pevačica slomljena zbog smrti: "Otišao si za pola sata, kako da te prepričam klincima?"
Alo pre 10 sati
Oprostila se i na društvenim mrežama. Pevačica Marija Mikić je nedavno ostala zatečena iznenadnom smrću svog kućnog ljubimca. U pitanju je papagaj za kog je bila mnogo vezana, a od svog vernog prijatelja se oprostila i na društvenim mrežama. - Mili moj… »
Vesti dana »

Jedanaest meseci od pada nadstrešnice – odavanje pošte i šetnje u više gradova širom Srbije
RTV pre 14 minutajoš 58 povezanih

BLOG UŽIVO Završeni komemorativni skupovi širom Srbije: Studenti pozvali građane na novi skup 1. novembra
Nova pre 39 minutajoš 47 povezanih

Oglasila se Sandra Božić: Napadnuta sam na ulici zbog višegodišnje kampanje koja se vodi protiv mene
Telegraf pre 44 minutajoš 29 povezanih

Milojević: Najvažnije da budemo koncentrisani (foto, video)
Sportski žurnal pre 9 minutajoš 38 povezanih

Snažan ciklon donosi obilne padavine, sneg i jake vetrove u Srbiji početkom oktobra 2025
Naslovi.ai pre 30 minutajoš 111 povezana