Povezane vesti
"Više puta sam želeo da ubijem svoju majku": Jeziva ispovest sina Site Ahmić: "Bio sam zaključan u kući i poludeo"
Blic pre 8 sati
Početkom nedelje u "Elitu 9" se uselio sin Site Ahmić, Nerio Boris Ružanji, koji ne prestaje da šokira gledaoce svojim ispovestima. Nerio je govorio o narušenim odnosima sa majkom, a sada je zaprepastio sve kada je priznao da je u jednom trenutku… »
"Više puta sam poželeo da ubijem svoju majku" Jezivo priznanje Sitinog sina, zaboravio da ga kamere snimaju, pa ispričao…
Kurir pre 9 sati
Napadi na Situ Ahmić ne prestaju ovih dana, otkako je pre nekoliko dana u Elitu ušao njen sin, Nerio Ružani, koji je na samom početku priznao da sa majkom nije u dobrim odnosima i istakao da je došao da otkrije porodične tajne i celu istinu. Nerio je… »
"Više puta sam poželeo da ubijem svoju majku" Jezivo priznanje Sitinog sina, nije znao da ga kamere snimaju!
Alo pre 9 sati
Nerio otkrio zašto je poželeo da potegne pištolj na Situ. Napadi na Situ Ahmić ne prestaju ovih dana, otkako je pre nekoliko dana u Elitu ušao njen sin, Nerio Ružani, koji je na samom početku priznao da sa majkom nije u dobrim odnosima i istakao da je… »
"Pretila je da će ubiti njegovu decu" Sita Ahmić osuđena na tri godine, stravični detalji potresli učesnike Elite
Alo pre 19 sati
Osuđena je na tri godine uslovne kazne. U toku emisije "Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević postavio je pitanje za Nerija koji je u poslednja dva dana ispričao stravične detalje o majci, Siti Ahmić. Rekao si da je spremna na svašta, koliko… »
Spreman da raskrinka sve do detalja! Nerio najavio da će tek otkriti sve jezive detalje života sa Sitom!
Alo pre 1 dan
Želi da otkrije celu istinu. U toku je emisija "Pitanja gledalaca", a voditelj Milan Milošević postavio je pitanje Neriju Ružaniju, koji je tom prilikom istakao da će nastaviti da otkriva istinu o svojoj majci, Siti Ahmić. – Hipotetički, šta bi rekao… »
Vesti dana »

Završena testiranja u tunelima Laz i Munjino brdo: Sutra uspostavljanje saobraćaja
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

Studenti beogradskog FDU pozvali na skup podrške ansamblu Drame narodnog pozorišta
Danas pre 7 satijoš 1 povezana

Dodik nakon sastanka sa Putinom: Pripremamo izveštaj za SB UN, Rusija će ga predstaviti
Euronews pre 3 satajoš 1 povezana

Karlik Džons posle pobede u Evroligi progovorio o lančiću i zašto ga nosi: "To je znak sećanja na mog rođaka"
Telegraf pre 3 satajoš 3 povezane

Kenedi kinuo za vreme trampove konferencije: Bog te blagoslovio, Bobi! Nadam se da nisam upravo dobio kovid! (video)
Kurir pre 3 satajoš 1 povezana