Povezane vesti

"Više puta sam želeo da ubijem svoju majku": Jeziva ispovest sina Site Ahmić: "Bio sam zaključan u kući i poludeo"

"Više puta sam želeo da ubijem svoju majku": Jeziva ispovest sina Site Ahmić: "Bio sam zaključan u kući i poludeo"

Blic pre 8 sati
Početkom nedelje u "Elitu 9" se uselio sin Site Ahmić, Nerio Boris Ružanji, koji ne prestaje da šokira gledaoce svojim ispovestima. Nerio je govorio o narušenim odnosima sa majkom, a sada je zaprepastio sve kada je priznao da je u jednom trenutku… »
"Više puta sam poželeo da ubijem svoju majku" Jezivo priznanje Sitinog sina, zaboravio da ga kamere snimaju, pa ispričao…

"Više puta sam poželeo da ubijem svoju majku" Jezivo priznanje Sitinog sina, zaboravio da ga kamere snimaju, pa ispričao…

Kurir pre 9 sati
Napadi na Situ Ahmić ne prestaju ovih dana, otkako je pre nekoliko dana u Elitu ušao njen sin, Nerio Ružani, koji je na samom početku priznao da sa majkom nije u dobrim odnosima i istakao da je došao da otkrije porodične tajne i celu istinu. Nerio je… »
"Više puta sam poželeo da ubijem svoju majku" Jezivo priznanje Sitinog sina, nije znao da ga kamere snimaju!

"Više puta sam poželeo da ubijem svoju majku" Jezivo priznanje Sitinog sina, nije znao da ga kamere snimaju!

Alo pre 9 sati
Nerio otkrio zašto je poželeo da potegne pištolj na Situ. Napadi na Situ Ahmić ne prestaju ovih dana, otkako je pre nekoliko dana u Elitu ušao njen sin, Nerio Ružani, koji je na samom početku priznao da sa majkom nije u dobrim odnosima i istakao da je… »
"Pretila je da će ubiti njegovu decu" Sita Ahmić osuđena na tri godine, stravični detalji potresli učesnike Elite

"Pretila je da će ubiti njegovu decu" Sita Ahmić osuđena na tri godine, stravični detalji potresli učesnike Elite

Alo pre 19 sati
Osuđena je na tri godine uslovne kazne. U toku emisije "Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević postavio je pitanje za Nerija koji je u poslednja dva dana ispričao stravične detalje o majci, Siti Ahmić. Rekao si da je spremna na svašta, koliko… »
Spreman da raskrinka sve do detalja! Nerio najavio da će tek otkriti sve jezive detalje života sa Sitom!

Spreman da raskrinka sve do detalja! Nerio najavio da će tek otkriti sve jezive detalje života sa Sitom!

Alo pre 1 dan
Želi da otkrije celu istinu. U toku je emisija "Pitanja gledalaca", a voditelj Milan Milošević postavio je pitanje Neriju Ružaniju, koji je tom prilikom istakao da će nastaviti da otkriva istinu o svojoj majci, Siti Ahmić. – Hipotetički, šta bi rekao… »

Vesti dana »