Повезане вести

"Више пута сам желео да убијем своју мајку": Језива исповест сина Сите Ахмић: "Био сам закључан у кући и полудео"

"Више пута сам желео да убијем своју мајку": Језива исповест сина Сите Ахмић: "Био сам закључан у кући и полудео"

Блиц 02.10.2025
Почетком недеље у "Елиту 9" се уселио син Сите Ахмић, Нерио Борис Ружањи, који не престаје да шокира гледаоце својим исповестима. Нерио је говорио о нарушеним односима са мајком, а сада је запрепастио све када је признао да је… »
"Више пута сам пожелео да убијем своју мајку" Језиво признање Ситиног сина, заборавио да га камере снимају, па испричао…

"Више пута сам пожелео да убијем своју мајку" Језиво признање Ситиног сина, заборавио да га камере снимају, па испричао…

Курир 02.10.2025
Напади на Ситу Ахмић не престају ових дана, откако је пре неколико дана у Елиту ушао њен син, Нерио Ружани, који је на самом почетку признао да са мајком није у добрим односима и истакао да је дошао да открије породичне тајне и… »
"Више пута сам пожелео да убијем своју мајку" Језиво признање Ситиног сина, није знао да га камере снимају!

"Више пута сам пожелео да убијем своју мајку" Језиво признање Ситиног сина, није знао да га камере снимају!

Ало 02.10.2025
Нерио открио зашто је пожелео да потегне пиштољ на Ситу. Напади на Ситу Ахмић не престају ових дана, откако је пре неколико дана у Елиту ушао њен син, Нерио Ружани, који је на самом почетку признао да са мајком није у добрим… »
"Претила је да ће убити његову децу" Сита Ахмић осуђена на три године, стравични детаљи потресли учеснике Елите

"Претила је да ће убити његову децу" Сита Ахмић осуђена на три године, стравични детаљи потресли учеснике Елите

Ало 02.10.2025
Осуђена је на три године условне казне. У току емисије "Питања гледалаца" водитељ Милан Милошевић поставио је питање за Нерија који је у последња два дана испричао стравичне детаље о мајци, Сити Ахмић. Рекао си да је спремна… »
Спреман да раскринка све до детаља! Нерио најавио да ће тек открити све језиве детаље живота са Ситом!

Спреман да раскринка све до детаља! Нерио најавио да ће тек открити све језиве детаље живота са Ситом!

Ало 02.10.2025
Жели да открије целу истину. У току је емисија "Питања гледалаца", а водитељ Милан Милошевић поставио је питање Нерију Ружанију, који је том приликом истакао да ће наставити да открива истину о својој мајци, Сити Ахмић. –… »

Вести дана »