Povezane vesti

Zaharova: Trojni pregovori o NIS-u

Zaharova: Trojni pregovori o NIS-u

Vesti online pre 23 sata
Predstavnici ruske strane održavaju bliske kontakte sa srpskim kolegama i partnerima i zajednički vode pregovore sa Amerikancima radi rešavanja nastale situacije u Naftnoj industriji Srbije, rekla je danas portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova… »
Zaharova o sankcijama NIS-u: Pregovaramo s Amerikancima zajedno sa srpskim kolegama

Zaharova o sankcijama NIS-u: Pregovaramo s Amerikancima zajedno sa srpskim kolegama

Pravda pre 24 sata
Vodimo pregovore uz uvažavanje interesa ruskog investitora i ključnih odredbi sporazuma između Vlade naše zemlje i Vlade Republike Srbije, poručila je Marija Zaharova, portparol ruskog Ministarstva spoljnih poslova. Predstavnici ruske strane održavaju… »
Picula: Rusija ne dozvoljava Beogradu brzo rešenje promene vlasništva u NIS-u

Picula: Rusija ne dozvoljava Beogradu brzo rešenje promene vlasništva u NIS-u

Vesti online pre 1 dan
Sankcije s kojima je suočena Naftna industrija Srbije (NIS) odražavaju “zaoštravanje” prema onome što radi režim u Srbiji, a Rusija Beogradu ne dozvoljava “brzo rešenje” promene vlasništva kompanije, ocenio je Tonino Picula, izvestilac Evropskog… »
Picula: Sankcije NIS-u odražavaju zaoštravanje prema onome što radi režim u Srbiji

Picula: Sankcije NIS-u odražavaju zaoštravanje prema onome što radi režim u Srbiji

Beta pre 1 dan
Izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju, hrvatski evroparlamentarac Tonino Picula izjavio je u Opatiji da američke sankcije Naftnoj industriji Srbije (NIS) odražavaju "zaoštravanje prema onome što radi režim u Srbiji". "Očito Rusija ovog trenutka ne… »

Radio sto plus pre 1 dan
“Očito Rusija ovog trenutka ne otvara Srbiji mogućnost nekog lakšeg, bržeg rešenja promene vlasništva samog NIS-a. Koliko sam shvatio, nacionalizacija ne dolazi u obzir, a nekih novih partnera nema”, rekao je Picula u Opatiji na marginama skupa evropskih… »
Da li je rešenje NIS-ovih sankcija da „Janafom” poteče američka nafta

Da li je rešenje NIS-ovih sankcija da „Janafom” poteče američka nafta

Politika pre 1 dan
Kako „Politika” nezvanično saznaje, jedan od predloga je i da SAD preuzme 11,3 odsto akcija u ovoj kompaniji, koje je „Gasprom” prošle nedelje preneo na ćerku firmu „Intelidžens” protiv koje nisu uvedene sankcije. Ministarstvo finansija SAD izdalo je… »
Picula o sankcijama NIS-u: Rusija ne dozvoljava Beogradu brzo rešenje promene vlasništva

Picula o sankcijama NIS-u: Rusija ne dozvoljava Beogradu brzo rešenje promene vlasništva

N1 Info pre 1 dan
Sankcije s kojima je suočena Naftna industrija Srbije (NIS) odražavaju „zaoštravanje” prema onome što radi režim u Srbiji, a Rusija Beogradu ne dozvoljava „brzo rešenje” promene vlasništva kompanije, ocenio je Tonino Picula, izvestilac Evropskog… »
Zaharova: Rusija i Srbija razgovaraju sa SAD o rešavanju pitanja sankcija NIS-u

Zaharova: Rusija i Srbija razgovaraju sa SAD o rešavanju pitanja sankcija NIS-u

RTV pre 1 dan
MOSKVA - Predstavnici Rusije održavaju bliske kontakte sa srpskim kolegama i zajedno razgovaraju sa Sjedinjenim Američkim Državama o rešavanju pitanja sankcija NIS-u, saopštila je portparol ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova. "Ruski… »
Rusija i Srbija razgovaraju sa Amerikancima o rešavanju pitanja sankcija NIS-u

Vesti online pre 1 dan
Predstavnici Rusije održavaju bliske kontakte sa srpskim kolegama i zajedno razgovaraju sa Amerikancima o rešavanju pitanja sankcija NIS-u, saopštila je zvanična predstavnica Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova. “Ruski predstavnici… »
Zaharova: Predstavnici Rusije i Srbije zajedno razgovaraju sa SAD o pitanju sankcija NIS-u

Zaharova: Predstavnici Rusije i Srbije zajedno razgovaraju sa SAD o pitanju sankcija NIS-u

Euronews pre 1 dan
Predstavnici Rusije održavaju bliske kontakte sa srpskim kolegama i zajedno razgovaraju sa Sjedinjenim Američkim Državama o rešavanju pitanja sankcija NIS-u, saopštila je portparol ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova. "Ruski predstavnici… »

Danas pre 1 dan
Izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju, hrvatski evroparlamentarac Tonino Picula izjavio je danas u Opatiji da američke sankcije Naftnoj industriji Srbije (NIS) odražavaju „zaoštravanje prema onome što radi režim u Srbiji“. „Očito Rusija ovog trenutka… »
NIS identifikovao četiri ključna problema za svoje poslovanje kad američke sankcije stupe na snagu

NIS identifikovao četiri ključna problema za svoje poslovanje kad američke sankcije stupe na snagu

Nova ekonomija pre 1 dan
Naftna industrija Srbije (NIS) sledeće nedelje će se suočiti sa sankcijama Sjedinjenih Američkih Država, ukoliko njihova primena ponovo ne bude odložena. I sama kompanija svesna je da bi uvođenje sankcija moglo da dovede do velikih problema u njihovom… »
Moskva u kontaktu sa Beogradom i Vašingtonom oko sudbine NIS-a

Moskva u kontaktu sa Beogradom i Vašingtonom oko sudbine NIS-a

Politika pre 1 dan
Ona je istakla da se Moskva zalaže za zaštitu svojih interesa i da u tom kontekstu aktivno učestvuje u razgovorima koji se tiču posledica američkih sankcija. MOSKVA – Predstavnici Ruske Federacije održavaju bliske kontakte sa srpskim kolegama i… »
Sankcije NIS-u: Kako mogu da utiču na mene

BBC News pre 1 dan
Stupanje na snagu američkog Ministarstva finansija Naftnoj industriji Srbije (NIS) ponovo je odloženo do 8. oktobra, ali i dalje je mnogo otvorenih pitanja o njihovom uticaju na kompaniju, privredu i stanovništvo u Srbiji. Najavljene su u januaru… »

Sputnik pre 1 dan
Predstavnici Rusije održavaju bliske kontakte sa srpskim kolegama i zajedno razgovaraju sa Amerikancima o rešavanju pitanja sankcija NIS-u, saopštila je zvanična predstavnica Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova. Podsetimo, sankcije NIS-u… »

Radio 021 pre 1 dan
Stupanje na snagu američkog Ministarstva finansija Naftnoj industriji Srbije (NIS) ponovo je odloženo do 8. oktobra, ali i dalje je mnogo otvorenih pitanja o njihovom uticaju na kompaniju, privredu i stanovništvo u Srbiji. BBC/Dejana Vukadinović Najveći… »

NIN pre 1 dan
Najavljene su u januaru, odlagane šest puta, a kada je trebalo da konačno stupe na snagu 1. oktobra, pomerene su za dodatnih nedelju dana. Ni posle najnovijeg odlaganja neizvesnost oko uvođenja američkih sankcija Naftnoj industriji Srbije (NIS) nije… »

Južne vesti pre 1 dan
BBC/Dejana Vukadinović Najveći udeo u NIS-u ima Gaspromnjeft, ćerka firma Gasproma (44,9 odsto), zatim povezana kompanija Gasprom – Intelidžens iz Sankt Peterburga 11,3 odsto, a država Srbija 29,9 odsto Najavljene su u januaru, odlagane šest puta, a kada… »

Danas pre 1 dan
Najavljene su u januaru, odlagane šest puta, a kada je trebalo da konačno stupe na snagu 1. oktobra, pomerene su za dodatnih nedelju dana. Ni posle najnovijeg odlaganja neizvesnost oko uvođenja američkih sankcija Naftnoj industriji Srbije (NIS) nije… »

Vesti dana »