Povezane vesti
"Žena uvek mora biti dobra prvo u kuhinji pa onda u svim ostalim aktivnostima" Jelena Gavrilović progovorila o kuvanju
Kurir pre 13 sati
Popularna glumica Jelena Gavrilović (42) važi za jednu od naših najzgodnijih žena. Ipak, iza svršenog tela kriju se brojna odricanja o čemu je lepa umetnica govorila nedavno. - Uvek preskačem večeru. Uglavnom kad sam gladna popijem čašu vode i to tako… »
"Kad sam gladna Popijem vodu": Naša glumica izgleda kao avion u 42. godini, otkrila tajnu svoje dijete: Postoji i trik kojim…
Blic pre 1 dan
Jelena Gavrilović (42), poznata glumica, došla je na otvaranje jednog prestoničkog lokala. Jelena je otkrila na koji način održava svoju savršenu liniju. Postoji i trik kojim se služi kada želi da smrša. - Uvek preskačem večeru. Uglavnom kad sam gladna… »
Vesti dana »

Zvezda na skeneru Kurira Vasilije Kostov je položio ispit, bio je najbolji: Naivni Učena i kiks Seola skupo koštali crveno-bele
Kurir pre 6 minutajoš 8 povezanih

Putevi Srbije: Završena funkcionalna testiranja u tunelima Laz i Munjino brdo
Danas pre 3 satajoš 1 povezana

Studenti beogradskog FDU pozvali na skup podrške ansamblu Drame narodnog pozorišta
Danas pre 5 satijoš 1 povezana

Kenedi kinuo za vreme trampove konferencije: Bog te blagoslovio, Bobi! Nadam se da nisam upravo dobio kovid! (video)
Kurir pre 40 minutajoš 1 povezana