Povezane vesti
"Žena uvek mora biti dobra prvo u kuhinji pa onda u svim ostalim aktivnostima" Jelena Gavrilović progovorila o kuvanju
Kurir 02.10.2025
Popularna glumica Jelena Gavrilović (42) važi za jednu od naših najzgodnijih žena. Ipak, iza svršenog tela kriju se brojna odricanja o čemu je lepa umetnica govorila nedavno. - Uvek preskačem večeru. Uglavnom kad sam gladna popijem čašu vode i to tako… »
"Kad sam gladna Popijem vodu": Naša glumica izgleda kao avion u 42. godini, otkrila tajnu svoje dijete: Postoji i trik kojim…
Blic 01.10.2025
Jelena Gavrilović (42), poznata glumica, došla je na otvaranje jednog prestoničkog lokala. Jelena je otkrila na koji način održava svoju savršenu liniju. Postoji i trik kojim se služi kada želi da smrša. - Uvek preskačem večeru. Uglavnom kad sam gladna… »
Vesti dana »
(Foto, video) Sahrana Ratka Mladića: Masa ljudi ispred crkve u kojoj je izložen končeg, zatvorene okolne ulice
Mondo pre 12 minutajoš 25 povezanih
RHMZ: U Novom Sadu danas prijatno, nakon tropske srede pljuskovi i pad temperature
Moj Novi Sad pre 27 minutajoš 25 povezanih
Počela prijava punoletnih građana za novčanu naknadu od 6.000 dinara, od ponoći 83.000 prijavljenih
Sputnik pre 12 minutajoš 21 povezana
Težak udarac za Merca i vladu: Velika pobeda desničarske Alternative za Nemačku na istoku zemlje
BBC News pre 47 minutajoš 17 povezanih