Povezane vesti
Porodica mislila da je nestala, slučajno je pronašli na slikama kulta! Živi u šumi i radi kao "služavka", majka očajna…
Kurir 02.10.2025
Majka iz Teksasa ispričala je za Skaj njuz kako je afrički kult isprao mozak njenoj ćerki, namamio je i prisilio da se preseli 6.400 kilometara od kuće u škotsku šumu. Advokatica Kaura Tejlor (21) nestala je iz Dalasa u maju ove godine. Njena porodica… »
"Ja je posedujem, ja sam je kupio"! Nestala advokatica živi u šumi i sluškinja je, majka kuka: Isplrali su joj mozak
Alo 02.10.2025
Skaj njuz je razgovarao sa Kaurom Tejlor. Ona poriče bilo kakvu prisilu. Majka iz Teksasa je ispričala za Skaj njuz kako je afrički kult isprao mozak njenoj ćerki, namamio je i prisilio da se preseli 4.000 milja od kuće u škotsku šumu. Advokatica Kaura… »
Vesti dana »
Mačut predsedavao Štabom za vanredne situacije povodom havarije na cevovodu Rzav: Bez vode ostalo više od 200.000 ljudi
Euronews pre 51 minutajoš 71 povezana
Aksios: SAD i Iran postigli dogovor o primirju, čeka se Trampovo odobrenje
Politika pre 1 satjoš 30 povezanih
Kalaš: EU neće biti neutralna između Rusije i Ukrajine, prekid vatre uslov za pregovore
Euronews pre 2 satajoš 32 povezane
Jednog od najtalentovanijih tenisera pitali za ispadanje Janika Sinera: "Teško je to videti, ali..."
Telegraf pre 30 minutajoš 78 povezanih