Povezane vesti
Porodica mislila da je nestala, slučajno je pronašli na slikama kulta! Živi u šumi i radi kao "služavka", majka očajna…
Kurir pre 5 sati
Majka iz Teksasa ispričala je za Skaj njuz kako je afrički kult isprao mozak njenoj ćerki, namamio je i prisilio da se preseli 6.400 kilometara od kuće u škotsku šumu. Advokatica Kaura Tejlor (21) nestala je iz Dalasa u maju ove godine. Njena porodica… »
"Ja je posedujem, ja sam je kupio"! Nestala advokatica živi u šumi i sluškinja je, majka kuka: Isplrali su joj mozak
Alo pre 5 sati
Skaj njuz je razgovarao sa Kaurom Tejlor. Ona poriče bilo kakvu prisilu. Majka iz Teksasa je ispričala za Skaj njuz kako je afrički kult isprao mozak njenoj ćerki, namamio je i prisilio da se preseli 4.000 milja od kuće u škotsku šumu. Advokatica Kaura… »
Vesti dana »

Igrač Crvene zvezde nije znao ko je igrač Porta koji je dao gol, Veljković posle poraza: “To je špic ili…?”
Telegraf pre 4 minutajoš 7 povezanih

Završena testiranja u tunelima Laz i Munjino brdo: Sutra uspostavljanje saobraćaja
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Studenti beogradskog FDU pozvali na skup podrške ansamblu Drame narodnog pozorišta
Danas pre 4 satijoš 1 povezana

Kenedi kinuo za vreme trampove konferencije: Bog te blagoslovio, Bobi! Nadam se da nisam upravo dobio kovid! (video)
Kurir pre 15 minutajoš 1 povezana