Povezane vesti
Egipat pokušava da ubedi Hamas da prihvati Trampov plan
Telegraf pre 1 sat
Egipatski ministar spoljnih poslova Badr Abdelati izjavio je danas da Kairo aktivno sarađuje sa Katarom i Turskom kako bi ubedio Hamas da prihvati plan predsednika SAD Donalda Trampa, koji ima za cilj okončanje gotovo dve godine dugog rata u Gazi. "Mi se… »
Prihvatite Trampov plan za gazu: Egipat pokušava da ubedi Hamas
Kurir pre 2 sata
Egipatski ministar spoljnih poslova Badr Abdelati izjavio je danas da Kairo aktivno sarađuje sa Katarom i Turskom kako bi ubedio Hamas da prihvati plan predsednika SAD Donalda Trampa, koji ima za cilj okončanje gotovo dve godine dugog rata u Gazi. - Mi… »
Krenulo nagovaranje "Hajde, prihvatite Trampov plan, ima mnogo rupa, ali dobar je..."
Alo pre 3 sata
Egipatski ministar spoljnih poslova Badr Abdelati izjavio je danas da Kairo aktivno sarađuje sa Katarom i Turskom kako bi ubedio Hamas da prihvati plan predsednika SAD Donalda Trampa, koji ima za cilj okončanje gotovo dve godine dugog rata u Gazi. - Mi… »
Egipat pokušava da ubedi Hamas da prihvati Trampov plan
Politika pre 3 sata
Potrebni dodatni razgovori kako bi se razjasnile nedoumice. Egipatski ministar spoljnih poslova, Badr Abdelati, izjavio je danas da Kairo aktivno sarađuje sa Katarom i Turskom kako bi ubedio Hamas da prihvati plan predsednika SAD Donalda Trampa, koji ima… »
Trampov plan uzdrmao Bliski istok; Hamas pod međunarodnim udarom
B92 pre 3 sata
Egipatski ministar spoljnih poslova Badr Abdelati izjavio je danas da Kairo aktivno sarađuje sa Katarom i Turskom kako bi ubedio Hamas da prihvati plan predsednika SAD Donalda Trampa, koji ima za cilj okončanje gotovo dve godine dugog rata u Gazi. "Mi se… »
Egipat pokušava da ubedi Hamas: Prihvatite Trampov plan
Večernje novosti pre 3 sata
EGIPATSKI ministar spoljnih poslova Badr Abdelati izjavio je danas da Kairo aktivno sarađuje sa Katarom i Turskom kako bi ubedio Hamas da prihvati plan predsednika SAD Donalda Trampa, koji ima za cilj okončanje gotovo dve godine dugog rata u Gazi. Foto… »
Vesti dana »

Porto – Crvena zvezda (sastavi): Milojević odlučio da Kostov bude od prvog minuta na terenu
Danas pre 41 minutajoš 6 povezanih

Putevi Srbije: Završena funkcionalna testiranja u tunelima Laz i Munjino brdo
Danas pre 2 satajoš 1 povezana

Studenti beogradskog FDU pozvali na skup podrške ansamblu Drame narodnog pozorišta
Danas pre 4 satijoš 1 povezana

Kenedi kinuo za vreme trampove konferencije: Bog te blagoslovio, Bobi! Nadam se da nisam upravo dobio kovid! (video)
Kurir pre 6 minutajoš 1 povezana